nu har vi lov lov lov lov lov...


Påsklooov. Häääääääärligt.

Ska ner på stan nu,



Köpte ett par vita skor, så himla söta och bra att ha.
Ska äta kyckling nu, sen bara hemmamys. Imorgon - västerår, Tävling. Kommer ju lite senare, men hoppas att det går bra för er tjejer :) håller tummarna (Y) .. det ska iaf gå bra för oss my :) hih!



JAG SKA sova nu. Måste ju vara pigg imorgon när My plingar på vid 6. Hoppas det blir bra med kläderna.
Pappa skjussar till västerås. Det ska bli kul, första tävlingen han är med. Ska göra extra bra ifrån mig (a)
SÅ skönt att man kan åka sen när man vill osådär, även fast det är så kul att heja och skrika på alla.

ohjuste, här kommer en av alla bikinisar ja kommer att bära i sommar ->
Pappa har lovat att beställa den imorgon :)

 



Pussokram

Jag kommer inte på nånting att skriva här, en så länge..



Påsksamling klockan 10 och duktiga jag som inget godis tog! TAHA. Sen var det engelska. Rättare sagt muntligt nationellt prov, som gick helt okej bra. tror ja. Kanske liiite hackigt men ändå okej! Sen var det spanska och innan det - en rast på hur länge som helst.

Fick tillbaka må-dåligt känslan så jag gick hem. Eller ao, jag har Maria tog spårvagnen ner på stan och kollad runt lite. Båda fick lite panik över att det va så mycket som vi ville ha, så vi satte oss på Lindahl's ist.

Iaf, det va riktigt mysigt och sitta å prata. Det blir så länge mellan gångerna vi umgås nu för tiden. ou. Men men, i sommar eller hur. Då ska vi ha kul!

Gick hem från stan med lite ånger eftesrom jag inte köpte det vita linnet som var planerat att änvända imorgon.. Ringde syster men hon hade annat för sig och kunde inte springa ner på stan och gå med mig ett tag. Så jag tog spårvagnen hem.  Så sitter Malin & Fredrika där.. haha ville ju inte kolla bak först.. meen tur att ja gjorde det, annars hade jag ju missat.. Glad nyhet av F. - VG på spanska provet. Tjoho.. superdupernöjd! Kanske ja kan gå VG i slutbetyg. Haha :D suckonthat Gunnsan.

Sen åkte jag hem och pratade med Josse :) och vi gick en timme senare ner på stan. Vi va jätte länge inne i varje affär så vi hann knappt in i alla förens dom stängde. Och mitt vita linne får bli en annan gång. Hade det på mig och hade bestämt mig för att köpa det. Men sen blev det så att ja inte köpte det. Blir alltid så när ja ska köpa nåt nu förtiden.. Väntar med saker i hopp om att hitta nånting annat och bättre. Pappa säger att mamma va lika dan. Hehe, kanske jag har ärvt den egenskapen av henne då..  huhu

Sen mötte vi sara och -kommer inte ihåg namn- .. satt och lyssnade på bra musik som kom från tjejerna mitt emot. tooppen. va jätte hungrig så gick hem. Sjuukt mkt folk utanför glasskioskarnas glasskiosk - Halvars.

Dagens låt  :  Akon  - Don't matter
Dagen ord : "det måste ju va nåt fel" & - så skönt  ( med konstigt gurgel på s:et)
Dagens bästa : Båda shoppingrunderna på stan :)
Dagens sämsta : riktigt högklackade skor funkar inte en hel dag i skolan och sen stan runda samtigt. To Painfull.
Dagens utgifter : ett äpple, en apelsin, en latte, pasta & tomater.. och juste, en biljett till nästa veckas festande. Huhu. HOOOOPPAS att det blir kul. annars.. blir det ju inte kul.. men då får man göra det kul. Eller hur Josse?!
Dagens längsta : Det här inlägget, så det det bäst att ja slutar här. PUNKTSLUT

Oså promenarede jag hemmåt i solen.. taha


Rätt skönt att vara tillbaka i skolan, ja tycker faktiskt om skolan förutom lektionerna (A) ;)

sovmorgon idag, lite iaf^^ gjorde matte prov det första jag gjorde. Kändes som om det gick förvånandsvärt bra. Men det slutar ju alltid med G eller ibland G+ ska nog inte hoppas på för mycket, då blir jag bara besviken.

Iaf så satt vi ute på demokratitiden i solen och förberedde redovisningen.. ohh så skönt.

Sen uppspelning av pieces på musiken, tyckte det gick helt okej bra! :) kan man säga så? aa iaf.. så kändes det.. andra låten gick väl också rätt braa..  Bästa slutet iaf, - Aee vafan ! :D HAH!

Oså promenarade jag hemåt i solen, ska nog börja gå till och från skolan nu. Längtar efter min cykel. Så nära men ändå så långt borta. Papi har lovat att fixa snart!

Det var allt för nu, om en timme - aerobic.



Hittade massa roliga gamla bilder på datan, hittar alltid massa gammalt som man aldirg har sett förut nu för tiden. så himla kul. delade me mig av några till Markus som delade me sig några av hans roliga till mig! :D haha...

Säger som Josse.. Ja borde vara glad men varför är jag inte det då? ; / ..allt va ju så himla bra nu när våren va här och det snart va lov.. men nu är det som det är. Ja hoppas allt blir bättre snart... ja få ta å sluta tänka på allt jag inte är nöjd med och allt som gör att ja mår dåligt. Don't worrie be happy liksom!

Jag och Maria har planerat lite lov-sysslor. Bland annat åka till stockholm på en dagstur och shoppa :) ska bli riktigt riktigt kul om det blir av :) ska även bli massa partande och biomys,

Tack för mig, hej!

check this out' >



image93

+

 

Rosa nagelack med glans


Va hemma idag med. Mådde inte så bra igår så jag stannade hemma. Allt känns bättre idag. Så bra att ja ska springa ner på friskis och kör mitt efterläntade aerobic pass. tjolahopp.

Dagen har sett ut följande:

Balkongsittandes, balkongsittandes, balkongsittandes. Så har man dag sett ut i stora drag! :) Så himla skönt att bara sitta där i solen. Lotta kollade hur varmt det var i solen. 28 grader, helt sjukt varmt och då måste det ju va ca 17 / 18 grader i skuggan..

Ännu är det ju vår i och för sig och kjolar och linnen får vänta ett tag till. Såg lite roligt ut, för där satt jag på blakongne med tofflor och linne och musik på högsta volym och på gatan gick folk med mössor och tjocka jackor. ;o liten besvikelse men jag blundade vidare och låtsades att det faktiskt var sommar!

När syster slutar sen ska jag tvinga med henne på en promenad.. that's it.

Btw, igår på dansen fick vi reda på vilken plats vi kom på i lördags. 14 av 33 och jag är helnöjd. I stockholm och Hallsberg ska det gå ännu bättre! :)


  
haha


snart är sommaren här




 

     


Å vilka bra bilder. Huhu. Ser ju verkligen ;)
Det ska iallafall vara beviset på att sommaren 07 snart är här.
Halvars är öppen!





och tacos på en söndag kändes hel fel, men ja klagar inte!


Well well..

Pappa kikade in och sa att klockan va halv 12 och att vi skulle hälsa på farmor strax.. Gick upp, käkade frukost
och gjorde mig i ordning. Ut mot bilen hittade vi.. eller a Linnea då.. en tussilago :)

J - Neej plocka den inte!!
L-  Nä, ja skulle bara kolla lite närmare på den.

Va hos farmor ett tag och som alltid satte vi oss på balkongen en stund. DEt brukar vi alltid glra när det blir varmt och solen skiner. Blir jätte varmt och om det inte blåser och om man blundar känns det faktiskt som sommar!
Dom käkade blåbärspaj men jag hoppade det. Åt mina vindruvor ist.

  



Sen btw, pajjade min syster min mp3 idag och jag fick ett utbrott hos farmor och fick genast massa skäll för att ja va så otrevlig när vi va och hälsade på. Men vadå.. klart man blir sur, klarar mig inte utan min mp3.. Hon ska allt köpa en ny.


Åt tacos idag.. inte allt för fel. Och jag skulle skära grönsaker till maten och skärde mig o fingret. Ajajajaj, jätte ont. Efter maten gick jag och syster ut på en promenad runt stan, så  himla fint väder. Pratade om va vi skulle göra i sommar och om otten och massa annat.

Pappa hade lovat att hjälpa mig med matten eftersom jag känner att ja inte riktigt hänger med. Det va jätte längesen jag satt me pappa och räknade matte.. Vi gjorde jämt det förut känns det som.. även fast jag inte hade problem kunde vi sätta oss och plugga matte.. Och som alltid börjar jag alltid skratta när jag inte fattar och han skrattar för att ja inte fattar och i slutet är vi alltid så trötta att ingen av oss kan nånting om nåt. :)

- Vadååå.. ja fattar inte.. - 4 genom 1 ? ;S :D hahah..

Poss

Örebro


Igår klockan 6.30 bar det av till hiphop tävlingen örebro. Va jätte trött och somnade så det tog inte lång tid, hehe.
UU, det var hur kul som helst. Roligare, mkt roligare än disco tävlingar. Tyckte det gick bra för oss jossan :) även fast vi inte kom på pall. Hehe Tävling nu i helgen me i västerås. DÅ SKA DET GÅ BRA FÖR OSS MY :D
Yeye, nya kläder ska det ju bli och allt :P ..sista discotävlingen för min del blir det nog .. :P more exactly -
Stockholm måndag efter lovet och sen Hallsberg 26 maj :)

"fest" hos jacke igår med. Men kändes väl inte direkt som fest. Men ao, kul å träffa lite folk iallfall.

Pusse

What goes around... comes around


Tidig uppgång imorgon bitti. Halv 7 vid toyota som vanligt. Jag  hoppas att det går bra för oss :)

Både jag och pappa glömde att ja kanske skulle ha tagit me mig nånting tills imorn, så det får bli till att steka pannkakor sådär en fredag kväll vid 12. Det blir super bra (Y)

OCH imorgon blir det fest, eller hur. Skulle ändå aldirg ha orkar idag. Eller jo eller ne. eller jo, orken finns alltid^^ men det fanns så mkt annat att fixa i ordning tills imorgon och ska väl åtminstone sova nånting inatt.


Bara för att ja ska börja steka pannkakor klockan 12, som sagt.

Nämn något som gjorde dig glad igår:

Filmkvällar gör en alltid glad ;)
Vad gjorde du kl 8 i morse?
Klev av spårvagnen påväg in mot skolan

Vad gjorde du för 15 minuter sedan?.
satt vid datan och lyssnade på hög musik

Det sista du sa högt?
Jaa, ja ska sänka musiken.

Vad har du druckit idag?
Vatten

Vad var det senaste du åt?
Tacos

Vad var det senaste du köpte?
en tanning grej på sol & motion

Vad är det för färg på din ytterdörr?
vit

Vad är det för väder hos dig just nu?
Ja ser inte, det är för mörkt.

Godaste glass-smaken?
svårt val

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Oh ja

Sover du tungt?
Ibland

Drömmer du mycket?
Periodvis

Mardrömmar?
Inte så ofta nu förtiden, men det händer

Det första du tänker på en "bra" morgon?
Vilken bra dag det härkommer bli'
Det första du tänker på en "dålig" morgon?
Ja tänker ligga kvar i sängen hela dagen och inte göra ett piss.

Favoritklädsel?
Tycker om jeans :)

Favoritlåt just nu?
Hm, just för stunden.. Justin timberlake - what goes around comes around & Fall out boys - this ain't a scene

Vad ser du om du tittar åt höger?
en marilyn Monroe tavla, 3 stolar, en veromoda påse, en öppen garderobsdörr och en bh

Vad gör dig glad just nu?
Det är helg, kan det bli bättre? :)

Vad ska du göra härnäst?
Steka pannkakor ;D

Höger- eller vänsterhänt:
Höger

Humör just nu:
Glad

Favoritgodis:
Beror på va man är sugen på ;)

Kläder just nu:
Svarta mjukisar och ett vitt linne

Musik just nu:
74-75

Sommarplaner:
Ska försöka göra så mycket jag bara kan! Bada&sola, festa, örnsköldsvik, skåne & Öland (?) Göteborg och stockholm. Ska även försöka jobba lite.

Hur många kuddar sover du med:
har sex, men sover just nu med 4

Spelar du nåt instrument:
Nej

Morgon- eller nattmänniska:
Natt människa, absolut.

Vem är viktigast för dig:
Min familj och mina vänner.

Bio eller promenad:
Both!

Är du kittlig:
Föör kittlig

Snarkar du:
Ne det har ja aldrig hört

Stjärntecken:
stjärnbock

Äckligaste insekten:
ALLA insekter usch fy och blä!

Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
trolla fram och bort saker, skulle va praktiskt. Eller kunna göra mig osynlig.. det vore kul^^

Vad vill du jobba som?
Mode journalist skulle va sjuktkul.
Stökigt eller välstädat?
I mitt rum? stöökigt.

Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump?
Det vet man aldrig

Gillar du att sjunga?
Hehe aa, sen är det ju en annan sak hur det låter. Men kul är det :)

Anser du att du är stark?
Starkast ;)

Vad gör du om du får hicka?
Drick ett glas vatten eller håller andan.
Vad längtar du mest efter just nu?
Sommaren, utan tvekan.

Nu är klockan 23 och 53, så nu kan jag gå ut och göra smeten så blir den lagom klar när det ska stekas vid 00.00


GODNATT ALLA, PUSSS


This ain't a scene


Yes, lycka. Har fått ett segt tanjentbord igen.. måst bytaata..sådär..åååååå det här va ännu sämre... får fatta mig kort.

 I dag
♥ Gå på historia som för övrigt är sista lektion idag. (10.45)
♥ Åka ner å träna på friskis
♥ Hem
♥ Sola med syster
♥ Träffa My på stan och köpa tyg till västerås.
♥ Lagers & träna Hip hop tills imorgon. Idag ska det sitta.. idag ska det va perfet. Imorn är det dags :)


Det regnar..

Men det gör ingenting just nu.. bara att det inte regnar imorn så är det okej!

Thyrsson asken och josse va här å såg på film. Skräckfilm.. usch.. ja är nog inten skräckfilms människa. Kommer inte äns i håg va den heter.. nåt me hills eller hill iaf. VIll inte ens skriva va den handlade om.

Nu kommer ja aldrig kunna somna. Väntar in sex and the city (L) nånting normalt måste man ju se innan man ska lägga sig. Fast det är ett tag kvar. Mer exakt 24 minuter..



Wrigley's Extra Strawberry flavoured


Och jag som aldrig skulle tycka om något som hade med kaffe att göra. Blä. Men kunde tyvärr inte hålla löftet.
- café Latte, min nya stora passion. Taha.

Spanska prov idag, allt det där med ackusativobjekt och dativ... aa se.. vet inte ens hur man stavar till det. Det gick i alla fall hel snett. Gissade på precis varje fråga dvs typ 3/6 av provet. Allt annat kändes rätt så bra.

Mina nycklar är bortasprungna så det blir nog att köpa nya, 70 spänn fick man tydligen ge. Måste fixa snart.. stackars malin som måste stå ut med mina grejjer i hennes skåp varje dag. I helgen ska jag leta och om inte dom blir uppfunna.. vilket jag hoooooooppas... så blir det nya på måndag. Promise.

Nu om 45 minuter blir det arboicpass :) Lovesit.

Sen ikväll blir det filmkväll :)

Pussinusse.


Någar bilder från mobilen :


  
partiee

galleta de jengibre en forma de corazón

 Nästan tolv, mer exakt 23:56. och jag borde verkligen gå å lägga mig nu. Men ja måste plugga lite mer spanska. Har prov imorn och eftersom det gick så bra sist, vore det ju bra om det gick bra imorn med. eller huuur.

Var på arbetetsmuseeum, kollade på två utställningar.. Hate och sen nån mer som handlade om ätstörningar åt båda håll. Sen skulle man välja någon som berörde. Det var svårt. Alla bilder berörde.. men att ta reda på vilket sett dom berör och vad bilden har för mening är en annan sak. Alla bilder var hemska.. mådde lite dåligt när vi gick runt å  kollade på bilderna..

Jag hittade några bilder som jag kan tänka mig. En modell vars ben "sträcker sig upp till halsen" och massa åskådare som kollar på henne / en smal tjej som står på en våg eller en arm med skärsår och ärr som håller i en arm som inte har ärr. 

Alla fick gå hem utom jag som va tvungen att skynda tillbaka till skolan för att ha musik. På vägen till spårvagnen smet vi in på choklad kompaniet, tjejerna köpte varsin muffins, men ja nöjde mig med en latte. Inget sötändade, inget godis för min del. that's it.

SJöng pieces riktigt högt och bra, men det verkade inte va nån annan än "sjungarna" - eller va säger man.. (vi som sjöng iaf) som va på så bra humör.  IAAF, sen va det ner på stan igen och slökolla. Träningen började ju inte föresn sju och klockan va 5 så det va bara att kolla runt. Hittade två tröjjor på veromoda som ja kan tänka mig, ett par vida shorts på gina och ett par skor på dinsko.. + ett armband och ett par solglasögon. Har ju fått mina pengar nu, så det blir väl att slösa snart (:

arobicpass klockan 7, sen hem. och nuu, plugga plugga plugga. spanska prov imorgon..

PUSSSS ALLA,

kjddsdeässkr8d805lakölk

Igår va det ledigt.. gick ner på stan en stund, hälsade på syster på jobbet... och jag har trögaste tanjentbordet. Hurra... sen gick jag och tränade och sen va det jobb. Har inte jobbat sen i vintras.. så det va inte lika jobbigt :)


nu har vi historia...sen ska vi till aretsmuseeumet eller va det heter  å kolla på tavlor... hm..sen tillbaka till skolan för att ha musik.


seeeeeeeeeeeeeegaste tanjenterna........¨ååååå... man måste typ trycka två ggr  på dom för at det ska funka...


IRRITERAD....        hjhsdkdlkddddddddldksioafjssf


Datanörd..

 ..är jag tydligen inte. G i datakunskap, Hurra. jag hade säkert fått mvg av hassan.. jävla skit.
Snö, regn och kyla kom idag. fanfanfan. Mina vårkänslor är frånvarande.. Hoppas på ett kortare uppehåll.

har spanish kvar och jag och Fredrika funderar på å göra en fuling idag. Inte alls bra för mig.  känns om jag kommer att få G i allting. Men så va det i 7an me och sen jobbade jag upp mig...och  just nu..orkar jag inte bry mig.

Imorgon är det ledigt, så vi funderar på å ha filmkväll hos moi tooniight nån som känner sig sugen?

image70

Bra helg :)


Det har varit en riktigt bra helg, faktiskt. Ännu en helg som jag inte riktigt fattar hur ja kan tycka har varit så bra men har varit bra. - krångligt men så är det.

Gu vilken tur att vi aldrig drog till blacka igår. Rejält bortspolade pengar. Blev tydligen mega flopp. Ne radio musik kan man lika gärna hoppa omkring hemma till, inget man betalar 100 kr för att höra. Nej!

Jag, Josse, Sandra och Elin tog 430 bussen till åby. Inte bästa folket, inte bästa musiken men det va riktigt kul iaf. Vet inte hur många gånger vi sprang ner för trappan och bytte musik för att sedan springa upp, dansa för fullt och sedan springa ner igen och byta låt. Måste sett rätt roligt ut.
 
00.30 430 mot stan, mot max, sen vidare till smedby. Joodå det var väl en bra avslutning på en bra kväll. snällt att vi fick skjuss hem sen. Somnade direkt.

Kul kväll med " tjejerna som röjde" haha :)


take a walk with me


Det blev en kul kväll igår, lite överaskad faktiskt. Inte mkt folk alls,  men kvällen blev lyckad :)
Fick skjuss hem som tur va. Thanks.

Vaknade halv 10 idag och va pigg. Kanske är vädret som gört. Gick upp och käkade och sen liet senare va det träningsdags. Arobic är så himla kul.

Ska ut på promenad snart. Lång promenad.

Sen ikväll har det pratats om Hemmakväll/ filmkväll, inget festande ikväll inte! .. Myspys.

omg, vi kan aldirg bestämma oss.. Nu blir det kanske fest iaf. I blacka, 100 spänn. Känns mindre värt det men ändå ska vi dit.

JohannaaaKarlsooon säger:

ja viiiiiiiiiiiiiiiiiill

Josse' säger:

JAG MEEEED! så hårt

JohannaaaKarlsooon säger:

stenhårt. taha

Josse' säger:

haha ja, som en sten.

JohannaaaKarlsooon säger:

haha jaa


jaa varför blir det alltid så här.. Varför ska vi ha så svårt att bestämma oss. Menmen, det brukar ju för det mesta sluta lyckligt.

forstättning följer..

PARTIIIIIEYYYY


toonight .. ooh.. lala.. minfest^^ .. haha

Äntligen..


Ja kom i tid för en gång skull.. Börjar 8.10 och klockan är en så länge bara 07.54. Duktigt!

Slutar 14.10 idag tror jag. Jobbigt, brukar annars sluta 12.10.. men vi har naturkunskap på slutet så det blir en senare dag. Sen ska jag nog ner på friskis eller gå ner på stan å kolla en stund. Sen vid 4 är det friträning.

så blev det inte, slutade 10 i tolv :)


Dagens - Jonte: Om man skulle stoppa in knäcke i kinden. Då, om nån skulle slå en höger.. det skulle göra skit ont.  hm.. Haha,

Nu väntar jag på att My sk ringa så ska vi ner på stan och kolla kläder till dansne tror ja, sen blir det träning.

...


Orkar inte skriva idag, hinner inte skriva idag så det får bli lite sammanfattat:

Tidig morgon men egentligen sovmorgon till 20 i tio.
Malin & Jag skriver ut 90 papper på skrivaren i skolan, hehe.
Välter ut ett glas med vatten på bänken och rakt ner på golvet, stor pöl.
(tror det kom på Jonna, men hon kanske inte vågade säga, stackarn)
Åkte hem, gick ner på stan.
Arobicspass, kul kul kul!
Maxi me pappa.

Nuuu; fruktsallad och nyaste cosmo. :)

image67image68

Utmaning av Elin ;

Ditt fullständiga namn: Sofia Johanna Karlsson
Vart föddes du: På vrinnevisjukhuset den 23:e december.
Ögonfärg:  Grön, Blå och bruna 
Hårfärg: Blond
Längd: 1.64.. men är inte säker.. har inte mätt mig på länge.
Favoritfärg som äldre: Hm, tkr om många färger.
Favoritfärg som barn: Rosa och lila :) blått var även en av favoriterna.
Din första kärlek: Haha
Din nuvarande kärlek: Har ingen nuvarande kärlek. Öppen för förslag.
Barndoms "bästis": Maria
Umgås ni fortfarande: ja det gör vi, inte lika ofta som när vi var små, but she's still the best.
Hur gammal va du när du lärde dig gå: Första stegen tog jag tydligen på dagis i februari - 92. så ja va alltså 2 år då.
Vad är ditt största barndoms minne : VI va i smedby och vi hade varit hos kusinerna på kalas eller nåt. Det var sent och vi var påväg hemåt. Men för att spara lite tid hemma och bara kunna gå å lägga sig när vi kom hem sen så borstade vi tänderna hos dom. Mamma ställde upp mig på toaletten och började borsta mina tänder, men ja ville göra det själv. Ja fick som jag vill eoch började borsta. När jag skulle kliva av toaletten så råka jag halka och slår på nåt konstigt sätt i hakan i toalettstolen som är av porslin. Hakan sprack och det blev att åka upp till vrinnevi. Ja komihåg att dom hade tejpat underhakan och att Annkristin kom utspringandes i sista sekund med en påse kakor till mig så att ja skulle bli lite glad. Det lilla ärret finns fortfarande kvar under hakan.  
Vart är du uppvuxen:  I norrköping, svärtinge ;)
Vilket dagis gick du på: Slätmon, i svärtinge
Vem var din största förebild som barn : Jag vet faktiskt inte..
När fick du din första kyss/av vem: HAHA!
Vad får dig att bli riktigt arg: Tjat!
Vad gör du om ett år: Går i tvåan och väntar nog lika mycket på sommar lov som jag gör nu!
Vad gör du på fredag kl. 19.00?: Nåt förslag? ;)

Sådär, Nu utmanar jag ALLA som läser detta! ;)


Mästare i curling :D


Gick faktiskt till skolan idag, det var så fint väder så det va man nästan tvungen till. Funderar på å börja gå nu på mornarna. Kanske lätt å säga nu.. annat sen på morronen.. haha, ne.. men vi får se..

Va i skolan och försökte bli klar med arbetet på fredag.. hoppas vi hinner färdigt imorn me ;/ annaars....

Hade sån här, vinteridrottsdag.. men vi Missade spårvagnen på väg till curlingen så vi gick :) 

sen körde vi lite, haha va riktigt kul ju... ;D ..men kallt va det.. sen när vi gick ut var det värsta sommarvädret så ja bestämde mig för att gå hem. Ja va så trött när ja kom hem så jag somnade direkt i soffan.. 

later.

Vårkänslor, det beskriver denna dag perfekt.

                    
Funderar på att gå ut å gå. MM :) Härligt. Ladda på mp3 med massa bra låtar och gå runt omkring i hela norrköping. Nån som är på?

Imorgon ska vi köra curling me skolan.. taha. ja känner på mig att det inte kommer att gå nåt vidare bra för mig.

Dreeam on'



Som alla andras bloggar tänker jag med börja med att ja vill ha sommar, sjukt mycket vill jag ha sommar. VIll ha värme, sol & bad,  Resor med familj och vänner. HA KUL helt enkelt. För det ska vi ha. Eller huuuur ;)Sommaren 07 ska bli den bästa sommaren på länge. 06 va en bra sommar, men nu jävlar.. 
- sommaren 07 here we come!!

Kom försent till ännu en av Johans lektioner som jag alltid gör. Nån dåligt sak jag har börjat med. Eller ao, börjat å börjat. Ja har väl nästan aldrig kommit i tid till nån av hans lektioner. Men det är för att dom ligger direkt på mornarna och då är det svårt att komma i tid. Står gärna kvar ett par extra minuter framför spegeln innan jag ska gå när ja egentligen borde va nere vid västertull.. Ajja bajja. Måste bli en förbättring. Imorn kanske?

Gick till dansen direkt efterskolan. Dom andra kom klcokan 5 så ja gick vänta ett tag. Satte igång. My och jag kom väl igång ganska bra. Lite nya moves. taha. Jossan och jag måste träna mer.. ont om tid nu.

Sen sprang jag ner på stan och då kommer det fram en kille i 25 års ålder. snygg. och frågar om allt är bra me mig, sen säger han delar ut mobiler till 18 till 25 åringar . Fan då, då hade ju jag ingen chans. hehe.. Ja sa att ja bara va sexton, då frågade han om jag inte hade falsklegg. Ja skrattade och sprang vidare.

Medelpass, ganska trögt. Inga roliga låtar och inga jobbiga rörelser. Imorn blir det arobics och det var jätte länge sen så det ska bli kul :)

Nu funderar jag på att gå å sova, men ja läär ju inte kunna somna efter att jag somnade vid 8 förut och vaknade för en stund sen. Kommer bli en jobbig dag imorn om jag inte somnar.

17 punkter




1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
Lägg särskilt märke till följande: - SOlid Ground.. egnelska boken
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Min spargris i fönstret
3. Vad var det senaste du såg på tv?
Quack Pack i morse.. hihi
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
22.00
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Linnea borstar tänderna
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Gick hemåt från friskis för ett tag sen.. Gick och lyssnade på musik
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
En msn konversation med Alex.
8. Vad har du på dig?
Svarta mjukisar och en oversize vit tshirt.
9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Drömde att vi festade vidare på festen vi va på igår. På  morronen va det lite svårt att avgöra va som faktiskt hade hänt.
10. När skrattade du senast?
Alldeles nyss
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
2 bilder på mig när jag är liten och cyklar och sitter i nån.. låda.. tror ja.. en bild på Maria , matilda och Hanna vid mårängen på tältningen i 5an, när vi precis hade varit nere och badat. Tripp trapp trull :) ett svart vitt foto på mamma i träningskläder och en hylla.
12. Vilken var den senaste film du såg?
The Holiday
13. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Massooooooooooor.
14.Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
När jag ligger ner och ser på tv eller nån film somnar jag. Spelar ingen roll vad klockan är, jag somnar oftast alltid.
15. Tycker du om att dansa?
oooh ja!
16. . Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Ja vet inte.. har inte tänkt så långt.
17. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Absolut, det ska jag oxå göra ..efter 3an.. :)

Spetslinne och mjukisbyxor


Lördags pyssel och annat igår på morgonen, förmiddagen och eftermiddagen. Vaknade tidigt och gick ut till soffan, Linnea satt där me. Solen lyste igenom persiennerna, Starkt. Det kändes bra.

Vi bestämde oss för att ta oss en promenad eller nåt. Ute måste man ju va i alla fall.
Det blev ingen promenad. Det glömdes bort och sen va vädret inte lika soligt och himlen va inte lika blå. Den blev molnig och och lusten efter långpromenad var som bortblåst.

Bestämde hur kvällen skulle se ut med josse och då va klockan typ 3.

Jag har  verkligen inget tålamod till att bara göra ingenting. Usch ja tiden gick långsamt så ja bestämde mig för att börja en städning av mitt rum. Resultatet blev , - riktigt najs. haha.. garderoberna fick sig en städning dom me.

Sen vid halv 7 kom jag på att det kanske va bra att jag börjar göra mig i ordning nu. Så blir det alltid. Man har hela dagen på sig att fixa ordning allt och sen blir det stress mot slutet sen. Helt i onödan. Att man aldrig lär sig.

Sen åkte vi till Haga och fixade lite grejer, som inte fixade sig men som sedan fixade sig tillslut.

Egentligen var festen en sån fest som vi egentligen inte tkr är kul. Men ja hade kul :) Det finns ett ord till dagen igår. Lagom :) allt va sådär lagom bra. Härligt.

Kom hem och Josse var hungrig, så hon satt o åt medans jag nästan somnade i  soffan. Sen gick vi å sov.
Vaknade - vet inte när- och gick upp och åt tacos.

Nån timme senare promenerade jag hemmåt. Förväntade mig en kall och jobbig väg hem men det va riktigt varmt ute och det va hur härligt som  helst. Hade tillochmed jackan öppen :O ;) hehe. Hittade min länge efterlängtade
mp3 igår så gick och lyssnade på massa gammal musik.

Nu sitter jag här i mitt spetslinne från sommaren 06 och mina  svarta urtvättade mjukisar. underbart.

Ikväll blir det Friskis & svettis. CIAO

Var nere och tränade en stund.. slutade träningspasset med Ki yoga. Det va rätt skönt.. avslappnade iaf. Tungt att gå hem sen.. Hehe.. nu ska ja snart se på scrub, som jag har hört är så bra ; ) haha..

See ya lataah..


image61

sommaren är påväg

image60

GODMORGON


Oo, det är vår ute. HÄRLIGT HÄRLIGT HÄRLIGT. Blev jätte glad när jag vaknade idag. Ska ta en promenad me Linnea senare. 
Sen ska vi sola..

image59

Full Buss


Hej hej Halloj

Vaknade hos Josse idag. Hade sovit där från igår, kollade på nån film och åt nötter :) sen var det sex and the city.. men ja somnade efter hälften. Hehe

va nåt fel me alla spårvagnar idag. Dom åkte fram och tillbaka, baklänges och stog stilla.

Helt sjukt och Helt smockat på bussen. Men vi fick allt plats, till och med jag med min stora väska.
Sen gick jag och tränade en stund på friskis, gick hem och sen ner på stan för att möta josse.

Köpte 3 par skor och en tröja.. btw, tröjan har jag kollat på i typ 1 månad nu.. och nu har jag äntligen köpt den :)
- ett hål har fyllts inom mig

Bilder på inköpte grejjer kommer upp senare ikväll ;)

Nu har jag och syster gjort tacos och ska preics börja äta.. sen ska vi se The Holiday :)
Skönt med hemmakvällar ibland!



The Holiday


Omg, bästa filmen :) love it.

Jude Law, snyyygging ^^

image57

Bara för att..

moja har 4 minuter kvar så lägger jag in några ursnygga plagg som snart kommer att vara mina (a)



 

Spanish, glasögon och Friskis


Yes nu är det bara  30 min kvar sen väntar den efterlängtade spanska lektionen.
- skulle bra allt gärna villa gå hem nu.

Pappa kommer o hämtar mig sen då ska vi ner på stan och träffa Linnea
sen ska vi vara smakråd åt pappa när han kollar ut glasögon.
-bästa smakråder åt pappa är ja (a)

Sen ska jag ringa Josse, så ska vi kolla runt lite på stan :)
- otoligt hur mkt vi är på stan nuförtiden :D haha.. shoppingfreak vi äär.

Sen ska jag ner till frkiskis o springa lite. Sen ska jag träna station medel
med maria :)
- kulkulkulkul

Sitter här nu me Elin.. hon läser min blogg :) haha
- va e det som känns bra? ... det får hon inte veta x) taha


pusselipusspuss

.


what a feeeling..



klockan ringer ring ring det är dags att stiga opp.
Klä på sig klä - klä - klä klä påå sig kläderna.
Frukost frukost macka macka macka macka med ost o skinka
 
Av Johanna, Elin Josse och sara.

Haha, bästa tal kören på musiken. KUL.
Värsta skrattanfallet när vi skulle visa upp den. Det gick inte att sluta, helt omöjligt. :D



Nu har jag vart å tränat me maria ett tag.. vi ska träna imorn me


Kisselu

crazy in clocks.


image50



uu. like it soo bad.


Tisdag;

Krånglade en bra stund med lösenordet.. - Jaha man skulle få ett nytt, ja men okej. (Y)


Vaknade imorse, halv 7 brukar ju gå upp vid 6
men ja tyckte att ja kunde sova lite till.
Gick upp, käkade, smög in till pappa
och frågade om han hade tänkt att
skjussa mig idag (a) .....
Visste att han hade sovmorgon men
ja vill bara veta om ja skulle skynda mig.
Han ville inte först.. men sen ropade han 
på mig att det är klart han kunde skjussa mig..

8.10 började vi idag. Eller a. Egentligen 1 men, Host.
Det var visst några i klassen som glömde att
berätte för 4 av oss att vi inte hade No på morgonen.
TACK :D
Kunde sovit allt bra längre än till halv 7.
Gick och tränade på Friskis ett tag, 
sen åkte jag hem. 
Åkte sedan tillbaka till skolan, -
Matte, matte naturkunskap, hem.
Plockade undan lite kläder från golvet och kände
mig genast duktig och ordningsam :) haha. 

Sen ringde maria och vi gick ner och tränade
medelpass på friskis. Sen gick jag hem                                  
och käkade yougurt med frysta hallon. mums.                        

             109928-35

Ikväll blir det bokat framför tv:n. Sex and the city :)

image51

ett beslut


Är det inte meningen med livet
att man ska må så bra som möjligt?
Att man ska leva varje dag
som om det vore den sista
och göra allting man känner för just nu?
Inte ska man vänta med saker man verkligen har lust med.


Jag ska börja leva mitt liv precis så som jag vill!


mm..!


watch ou t

Jag vet inte va det va me mig igår. Det märktes ju tydligen på mig att allt inte va bra.
Men när folk frågade så hade jag inget vettigt svar på frågan och svara bara så
som  man alltid svarar.
- Nej men det är inget, ja är bara lite trött. Men ja va inte trött inte trött alls.


Vi firade Micke igår.
Hoppas att han gillade vår egna tolkning av "mors lilla olle - vår lilla micke".
Vid kvart i 9 åkte jag och Sam där ifrån.  Vidare till nästa fest.


Mjaa.. Kvällen blev ju rätt bra i alla fall. Kusin skjussade ner mig till resecentrum. 21.21 skulle 3an dyka upp. GREAT då va det bara att sitta och vänta i 21 minuter då. Men efter bara 2 minuter kanske, svänger 3an in på hållplatsen.
 Ibland asso.. då har man tur. Åkte till vidablick och mötte josse och vi åkte till Angelica..sen vidare till festen.

Var ju helt okej. Eller nee. den var sådärkul. Kunde ja vart lite mer pojkar!

--

Nu har jag vart å tränat. Duktiga jag.
Kommande vecka blir träningsschemat fullpackat.
nu jävlar.

--

Nu har jag precis kommit hem från josse och ska börja städningen för andra gången idag.
Josse hade tydligen fått massa snygga danskar hos sig så ja va ju bara tvungen att gå ner och kolla upp va det va:) haha..


vi vill ha lördag hela veckan, lördag hela veckan,lördag hela veckan lång.Kom nu me å sjung en sång, allihopa på en gång.Tralala



Åå... sjöng vi alltid när vi va små, ja mamma och LInnea :)

Alla säger att ja går så himla fort.. Då har dom inte gått me min pappa nångång.. Det kanske från han jag har ärvt det? Blev inte så mkt hittat för min del på stan. Märktes att pappa hade bråttom, kändes som vi sprang fram på drottninggatan... antingen det eller så va norrköpings folket bara riktigt sega idag.

- En tröja som linnea ville att ja skulle köpa.
- En bukett tulpaner
- En martini

Det va inköpnings listan idag.. ingen gul tröja eller röda lack pumps  fanns med på listan idag. Kanske imorgon?

Om en timme kommer två sundgren familjer och jag har varit duktig och städat. Hoppas verkligen att ja kommer iväg ikväll. Hoppas hoppas hoppas..

SUTERDAY MORNIN'



Pappa vill ner till stan och har frågat mig om jag vill följa med..  ska försöka få han att lämna in mina skor för klackning (a) Then I don't have to pay them myself. ii..

Sen blir det hemmåt och börja städa, tydligen ska vi få gäster vid 5. Min ingifta - morbrors - bror ..... fyller 50 och har  fest. Så vi skulle tydligen vara här innan och sjunga upp..haha..  vilket med andra ord betyder förfest för vuxna. mmm..   

Fyndade rejält me Josse igår, två tröjjor, ett bälte och strumpbyxor :)  Förhoppningsvis ska ja va lika "fyndig" idag.. ÅÅ.. den gula tröjjan på gina är min!

:)

kiss n' goodbye

RSS 2.0