SM i helgen, Valborg


Så har man vart i Leksand då,  Åkte lördag morron och kom hem vid 10 igårkväll. Har haft kul. Gick bra i singeln och fick min första prick :D Hoppas det går lika bra i Halsberg nu 26 maj så kanske ja kommer upp i silverklass :)

Gick ju inte lika bra i paren, men vi har ju nåt å skylla på iaf!


--

Stan med Josse idag, köpte bikini :) så nu får sommaren gärna komma.
Ikväll blir det (grillning) + fest.

ohejohå.Puss

COMONANDDANCE?!


 Dagen idag kändes lång, fast det är den kortaste dagen.. tror ja.. vi går bara till 12.10 men det kändes som en slutar 4 dag konstigt nog. Åkte ner på stan med Maria och solade lite. Kom på att mina nycklar låg hemma på bänken och Linnea är på väg till eber. Efter mycket om och men så kom jag inte i lägenheten. suck..

Imorgon klockan 6 bär det av mot leksand. SM :) vilket betyder att jag måste sova om sådär 30 minuter om ja ska få en ordentlig sömn. vilket jag förmodligen inte  kommer att göra.

Min dräkt är inte klar på långa vägar. men iochförsig är det inte mkt som ska göras. Ska köra igenom dansen typ tvåtusen gånger seeen kan jag sova. Eller nej, måste packa med. för det gör jag inte imorn. Oj vilken stress ja känner.  Varför sitter jag här för. Bäst ja går.

Håll tummarna för mig nu :)



sooommaaaar..


only 25 days left. It feeels sooo goodie.

Helt bra dag idag, tog en extra lång promenad idag till skolan för att hinna me alla bra låtar på mobilen minst tre gånger :) Kom till skolan med extrem skoskav som visade sig vara en enorm blåsa på insidan av min häl. AJ.
Men det stoppade mig inte för att springa runt strömmen på idrottslektionen. Min förväntade Ig blev ett Vg. sicken tur.

Soup talking på engelskan + en fejkinlämnings slapp om att F skulle slippa sista kvarten av spanskan.  och massa redovisngar. så såg resten av dagen ut.

Gick hem i solan, fortfarande ond häl. Kom hem och la mig i solen, gick ner på stan med linnea, köpte gigantiskt äpple och gick och tränade. Nu är det inte långt kvar och ja hoppas det sitter. Måste träna lite imorn me efter solningen & core passet.

PUSSA

image144

hiha




Manipulerande Arbete Till Tankemässig Evighet (är lika med) MATTE


Nu är det bättre. Efter den mindre bra dagen igår.. Pappa hjälpte mig att komma igång med spanskan och hjälpte mig att planera allt annat. nu kan ja pusta ut. Spanskan är gjord, min singel är klar och nu känns det bra igen.

Nu är det bara hundra grejjer till ja ska hinna med, men det får vänta efter helgen!
 
Jag har kommit på att ja verkligen inte tkr om matte. I sexan tyckte jag att det va kul och det gick det väldigt bra för mig. I sjuan tappade jag intresset och blev tillochmed ickegodkänd i åttan. I nian fick jag intresset tillbaka och gick ut med ett VG. ..och ja.. i ettan verkar intresset har sjunkigt igen.  Ja får skylla på Patrik att jag inte jobbar på lektionerna (a)

- Patrik, om inte Johanna får MVG på nationella proven så drar jag poäng från dig och ger henne ;)
 
haha (a)

Nu ska ja träna, tackochhejförmig

Aldrig förut..


aldrig förut har jag mått så här dåligt
och varit så här stressad.
Stress på riktigt hög nivå.
dudunk, dudunk.
Det kan bara inte vara bra.

no one understand, do you?


UÄ. fortdarande ångest över allt. Mår inte - host host, snörvel, sjuk utan sjuk på grund av allt annat. Sånt borde ju räknas till "sjukanmälnings sjuk" eller..? . jaa..

9 åttor på singeln, 6 kvar att hitta på. Imorn träning igen.

det här va ingen bra dag, säkert ingen bra vecka heller. tråkigt inlägg.. raderas nog sen. usch.hej.då.blä

då var det dags för FLYGELN igen då..


dansuppvisning again..
bara 2 danser idag och det kändes lite tråkigt.. men men gjorde inte så mkt.. danserna gick skapligt och dagen gick fort.

Har sån jävla ångest så det är sjukt. Två uppsatser tills imorn + att ja måste träna till helgen. Känns sjukt dåligt.
säger bara BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ.


IAF, några bilder från tidigare:

    
Ja&Jossan - Jag - När tjejerna dansade gick ju super
 
Ja - Ja & Jossan

Lördag / Söndag..


stan med Linnea igår. En sjal och smink blev det i påsen.
Köpte varsin latte och gick runt en stund. Mysigt. 
Mindre mysigt var att det blev ett litet hål i min mugg
och jag droppade nog hela kicks golv full med dricka. huhu.
 
Sen kom Josse och vi gick runt och stresskollade de sista minutrarna.
lite efter fyra gick vi hemåt och bestämde oss för att göra oss i ordning i god tid.
Men vad är egentligen god tid, för det blir ju lika stressigt när man än börjar?!

Satt hemma och prata lite me Linnea, sen va det plötlsigt hel stressigt och jag sprang omkring i hela lägenheten för att hitta kläder och smink, skor och allt va det va. Gick ner till Josse och gjorde os si ordning lite där, sen va det vidare till malin. Ingen lång förfest, men det fick duga. Försenade till spårvagnen fick vi vinglandes springa till spårvagnen och hann! sån tur. Full buss mot aborreberg. Kiss paus, sen sprang jag och Josse, smarta som vi är eftersom vi inte ville komma sist i kön, mot huset.  Träffa massa kul folk, dansade och hade riktigt kul. Taxi hem, mat för vissa, skjuss hem. BEDTIME.
Lyckad kväll hörni ^^


Nu är ja uppe tidigt tidigt för att göra i ordning kläderna och träna på dansen till senare. Har dansuppvisning :)
Ena dansen känns ju mindre bra eftersom jag har kört den typ 1 gång. SÅ vi får väl se hur det går med det. Men hiohopen och disco paren ska gå bra! :D

pusi
 

 

haha

image134

21/4 - Julafton?



så här ligger det till..

Linnea tappade sin nya kamera i backen så att den blev lite hackig när man skulle starta den. Pappa skickade då efter en ny till henne och då slutade den gamla kameran att krångla så då fick jag den! :)

Hihi,

nu ska jag o syster ner till stan och köpa kläder och sen blir det ner igen med josseee.. PUSSINUSSINUSS




Lyckad fredag ändå.


Pappa jobbar kväll och Linnea ska ha tjejförfest här hemma. Blev filmkväll hos asken och kommer hem till ett gäng riktigt fulla brudar som bjuder på vin och sprit och som just för stunden sitter och spelar gitarr och sjunger högt i köket. 
ÅÅ va festsugen ja blir! men det får vänta tills imoooorn.. ii..

Började dåligt, slutade bra. :)

nee, ja minns inte när jag hade så här tråkigt senast. Och det kan ju inte va positivt?!



  

NP i Engelska..


Nervöst?

Nej, inte det minsta faktiskt. Bara dom där sista minutrarna, du vet när alla prasslar med sina papper och börjar lämna salen. ååå.. så stressframkallande. - nu är det 5 minuter kvar, ropar läraren. KAN HON INTE BARA VA TYST?! vi är tillräckligt stressade redan. Jag blev klar, precis i sista minuten. PJUH.
"A good life" handlade det om. Jag skrev om hur allt skulle vara år 2017. Hur jag skulle leva då. Taha, du och jag i ett stort vitt hus i Californien med två pooler. Det va mitt liv ;) that's it!


Nu väntas maria om  cirkus en halvtimme. Yes, då ska vi färga ögonbryn och sedan sola. Sen har jag träning. Får inte glömma att prata med Graham. Får inte, får inte får inte.
..idag måste jag bli klar med singeln med. Har endast 5 åttor. Ah, paniic!



  
yes, please.


Upp ner upp ner..kom igen nu!


vaknade klockan sju.. oc jag har fått seg data.......bläl..brb
- Hemma-  ..dom skull tydligen ha nån projekt grej i datasalen så ja kunde inte skriva klart.. men nu är jag hemma och här funkar tangenterna som dom ska!

Körde step up på idrotten idag, riktigt kul.. och jobbigt.. va riktigt slut faktiskt och det brukar jag inte bli.

Gick hem i regnet, mitt hår va som klistrat runt ansiktet.. taha.. vilken syn.. och när jag kom hem såg jag att jag va blå på hakan. (jag hade under väntan på spanska lektionen lånat  F:s bläckpenna och skrivit mitt namn och ett hjärta i handen och spanska lektionen gick lite trögt så tydligen hade jag suttit med hakan i handen) Såå, som ni förstår stog det alltså Johanna ♥ på min haka.. lite utsuddat av regnet, men kollade man noga såg man va som stog. HAHA..  

tänker kanske gå ner till friskis o springa lite. Men har dans lite senare och plugga borde jag ju göra.. så det kanske får vänta tills imorn. Iofs har vi dans då med.. så det får vänta till helgen.. ne.. dans varje dag tills måndag.. så det får bli på tisdag om det inte finns nåt hål för friskis under kommande dagar :)

vill bara tillägga: att det har varit en bra dag idag. Det va allt :)


PUSSA :)

Torsdag, ne tisdag.

            
Hõll ρå o skriva torsdag först. Men sån tur har vi iηte. Än är det bara tisdag. buhu.

Idag har jag :
som tur inte försovit mig som jag gjorde igår.
♥ Hittat min sladd till mobilen så nu kan jag äntligen höra på musik framochtillbaka från skolan :)
♥ Kämpat riktigt hårt på No:n med malin. Duktigt tycker jag! blev till och med klara.
♥ Fått Vg på min svenska uppstats. Nöjd.
♥ Fått ny tid av tandläkaren och gått hem i inte lika varmt väder som igår, lyssnandes på Akon på repeat.
♥ Ätit fisk
♥ kört ett aerobics pass på friskis. 
♥ Däckat i soffan tills nyss.
♥ samtidigt som syster har vi tagit hand om badrumsskåpet. Alltså städat. Duktiga vi.

Det va min dag. 

Puss♥

    


 

Tillbaka till det vanliga.


TIllbaka till måndag, tillbaka till skolan, tillbaka till sega mornar, tillbaka till promenaderna hem, tillbaka till dansen, som förövrigt känns som en evighet jag va med på, och ja.. ja saknar det, okej!... Ska nog friträna mycke nu i veckan.. sen på lördag 3 timmar med Kevin Tainton, tjoho. På söndag uppvisning. yesyesyes..ohyees..

Jaha och nu tar sommarvädret slut då. Har hört talas om mer snö. Men det blundar jag för. Räcker det inte med termometern ska sjunka till 3-6 grader.. ska vi bli "dåligtväderdeprimerade" på nytt? vi orkar inte vänta på värme mer nu!!



Glad ända ner i tårna, mmmh så är det!

   image128              

Massor med fyllepussar


Igår va det fest hos Niklas. Det va faktiskt riktigt kul :) roligast på länge! Kul folk och massooor med fylle pussar, kan det bli bättre? ;) sen gick vi hem runt ett, två och det var typ  fortfarande varmt ute :D

..nu är det ännu varmare och jag ska ngo sitta ute på balkongen hela dagen idag. + Kanske tar nån promenad lite senare med. Kvart i 6 blir det skivstång 75 på friskis.

Nu ska ja ut o solaaaa

Pussbiljett nån? ^^

image125






Fredagen den 13? en helt vanligt fredag..


ÅKte till Linköping med klassen för att kolla på nåt slott.. STOR Besvikelse.. slottet va bara ett något större men enkelt tegelhus. Höjdpunkten va ju martins halsband som lämnade ifrån sig små solkatter på golvet. Haha, när han kom på att det va han satt han och  nicka med huvet tills vi gick därifrån :D (Y)

Skyndade mig ner på stan efter skolan och hann precis med ett medelpas på friskis.
Mötte Maria vid hörsalssparken och sen gick vi på stan ett tag.
Hittade tre somriga plagg, ett rosa linne en blå tröja/klänning och ett par svarta ballerinaskor.
Sen gick vi å solade.

Nu har jag precis ätit mig för mätt på tacos och ska nu skynda mig att packa väskan och gå ner till josse :) förfesta lite där, sen kommer andrea :) och sen ska vi dra vidare. Så ser min kväll ut och förhoppningsvis blir den kul. "Annars gör man det kul" ;)

  

triceps brachii & gul soppa


Jajaja, igår blev det filmkväll hos mig. Snatch, ja kom ihåg när jag såg den senast. Den började segt så vi stängde av. Igår tittade vi klart på hela filmen, (men bara för att asken ville :P Höhö ) och då stod det klart.. den liksom släppte aldrig segheten utan fortsatte att va lite sådär tråkigt - osammanhängande hela vägen till slutet. SEn sov josse över.

Gul soppa med gröna klumpar? Nej tack! jag klarar mig.
Det blev couscous salladen, och massa morötter. good.

Gick ner på stan och skulle köpa mitt friskiskort, men inte fanns mitt jävla bankkort i min jävla plånbok. Och nu sitter jag här med min latte.  Får se om ja går ner och köpe rmitt kort, kanske tränar nåt med.. annars får det vänta tills imorgon.



tralala..

Åh. ska få mitt efterlängtade nya friskis kort, mitt förra tog slut för en vecka sen och jag känner redan ångest över att jag inte har tränat tillräckligt. Men NU jävlar. Kanske får ett badhuskort med och sen blir det ju dansen. Undrar hur ja kommer hinna med allt.. men men, kul med varierad träning!


Nu ska ja kila i väg och duscha med mitt nya schampooo o balsam från barnängen :)  ..sen blir det filmdax - The Holiday för tredje gången denna vecka, och den här gången ska jag inte somna :P ;)

    

Då va det dags att vässa pennorna igen gott folk.


Jahopp skolan igen då. Till min förvåning va det inte alls svårt att gå upp från sängen. Känns som ja inte har sovit nånting på hela natten och vaknade pigg.  Hittade inte mina nycklar idag heller.. 5 minuter innan vi skulle gå va dom ännu inte upphittade, så ja fick ta reserverna.. men sen när jag satt mig i bilen... då ligger dom där i facket vid sidan om mig. U vilken tur!

Nu har vi hål till tio över, svenska, matte, matte, natur. EUU.. vill hem nu, vill  ha mer lov!!!

 
Kul väder idag dååå, trodde vintern va över.sämst! Enligt naturlärare ska det bli 16 + imorgon och 19 på lördag och då hoppas jag att han har rätt! men men sommaren är inte långt borta. only  37 days left.


image114

Påskdagen

Hela dagen tog det åt rummet, men nu är det städat och fräscht.


Intressanta samtalämnen vi har under maten. Haha.. fick tydligen pappa på andra tankar och klämde ut kaviar på prinskorvarna. HAH.. och ja skratta så mkt så att jag halvt  satt i halsen.
 


Ikväll blir det iväg till eneby med Andrea, Josse och Linn. Trevligt!

Pusspuss!

Fick skriva in lösenordet 10 gåånger.. DE NI !



aaiallafall sååå... :

Gick jag och pappa ner på stanoch jag hade beslutångest typ 200000 gånger. Tröja på gina & HM sminket på Makeupstore. Så kan det gå. Åt varje plagg jag hittade sa jag alltid till pappa - visst va den söt, eller hur.. var den inte? jovisst var den... eller hur.. va tkr du... haha.. Pappa kände igen sen både från mamma och från Helene tydligen som är exakt lika dan. va är det me mig egentligen, i need the stuff so way don't buy it? snåljåp.

jajajaj..

träffade två människor som jag inte träffat på jätte jätte länge ikväll. F est hos nån Rasmus eller rasse..som fick skäll av en rutten tant som bodde under som klagade på ett och annat. Blandannat va hennes nyplanterade blommor inblandade, polisen och securitas..jajaja.. lite kul hade vi väl ändå.. Satt i köket hela kvällen och körde - " jag har aldrig" blablabla.. juste, dom två personerna som jag inte träffar på läääääänge var fredrik och Andreaaa.. tjuhuuu.. trevligt att träffas igen. :D haha...


IAF så.. va jag och andrea nere på statoil två gånger och köpte juice.. och andrea betalde 10 ke extra oxh fick tio kr tillbaka.. höhö.. sa hej till en taxi chaufför smatidigt som hon "försökte" trönga sig i kassan dock inte me flit... och frågade en kille i konstig dräkt omhunden gick att klappa...
- visst, han är jätte snäll
- GRRRRRRR WOFF WOFF..
- aaaaaaahhh..

hahaha!

Sen gick vihem. tjohej slut slut slut....

pussiiii

P som i... PÅSK


yeah baby,

- - -

duktiga Johanna städar sitt rum idag, längtar efter slutresultatet som ännu ligger allt för långt bort. Ser ut som ett bombnerslag. Seriöst. Rensar, damsuger och moppar. Pjuuh.

- - -

Nu ska jag och Papi ta en paus från städandet och gå ner på stan.  







ciao

Långfredan

Det blev Åby igår ändå efter allt strul & stress. TUR att ja hade en tia i väskan. Festen va helt okej kul,  va verkligen på fest humör hela dagen men när vi väl va där va mitt  partyhumör borta. Kände mig gnällig hela kvällen. förlåt gott folk. Roliga & schyssta människor, kändes bra även fast vi typ va dom ända 90:erna där. Höhö

Snällt att vi fick skjuss hem, verkligen. Funderade där ett tag att börja gå hemåt, även fast klockan var 3, det var kallt och jag hade verkligen inte en aning vart jag var. I åby, okej. men aa, och sen då? men men.. ja kunde faktiskt ha gått hem!

Åkte hem till Josefine och somnade med kläder och allt som alltid. Vaknade vid 8 ? och gick hem. Skönt.
somnade i soffan och vaknade av att pappa hade bröjat med påskstädningen. Skyllde på att jag var trött och gick ut och satte mig med mobilen fullproppad med bra musik och en skål med jordgubbar på balkongen.

fest ikväll igen? ... hmpf..







    


08:58


tog jag på mig mina svarta sköna skor och gick ut och sprang, kanske i 35 minuter sen gick jag sista 25 minutrerna.  Somnade i soffan direkt när jag kom  hem. Tränade lite på dansen idag med. SM snart.



Igår blev det långpromenad med Josse och sen storhandling med pappa på Maxi. Måste tillägga att Maxi har inget påskgodis :O INGENTING, så vi åkte hem utan. Eller njae.. inte helt utan hittade faktiskt några skumfåglar, några stekta ägg och ett enda choklad ägg som jag tror va det ända i hela affären. HAH. va är det här?


image108


håll i dig så att du inte blåser bort!


Stan idag med ternlund, träffades på glitter som vanligt :)
GIck runt och kollade lite, men för mig blev det ingenting.
Iochförsig den blå tröjan på Gina som förmodligen ska inkassas imorgonbitti om det är öppet.

Fick reda på att vi kom på 10 plats av 31. Jätte nöjd :)

Lataaahhh

Gomorron


Nu väntar jag här på ett sms från Maria så jag vet när hon kommer. Josse ligger och sover i mitt rum och jag ska gå om 10 minuter. Sitter fortfarande helt ofixad. Måste packa. NU! fast här kommer jag ju sitta ett tag känns det som. Försöker hitta låten som dom spelar på 3 reklamen åt Linnea.. och mig.. men det verkar va helt omöjligt. Den heter iallafall VIncent med Don't hate on me. Men det går inte att få ner den. Aya....

Idag blir det stan med maria :)

Pussohej, nu måste jag skynda mig.


Hallonsmoothie till frukost


Vaknade och bestämde mig för att gå hem. Vädret var inte alls lika fint och härligt vårvarmt utan rätt så kallt och regnigt. Kände mig lagom fräsch men det var inte så mkt folk ute. Kom hem och böjrade städa ordning i köket från igår. Med en smoothie till frukost satte jag mig i soffan, sörpla upp den med ett orange/rosa sugrör och somnade sedan framför justin Timberlakes bästa musikvideos på mtv.

Nu ska jag ut och springa, senare ska jag traska ner mot stan med syster.

tjalalala.


Balkongfest, thih..


Josefin och jag skulle hitta på nåt kul i söndags men det blev lugn hemmkväll med "en andra chans" somnade fort och vaknade sent. Hemmagjorde kycklingkebab på balkongen i solen. mmmmh..
På med solbrillorna och sen bar det iväg till Halvars. Har inte ätit glass på vet inte hur länge. Det va jätte svårt att bestämma sig. Lakris & blåbär? polka & choklad? eller ska man bara ta nåt nytt? det blev iaf pecannöt och cocos /citrongräs. Helt okej (Y)

Hade bestämt mig för att köpa klänningen på gina, solpuder, borste och allt. Hade tillochmed tänkt att använda mina presentkort på MakeupStore. Men ne, då hade ja glömt alltihop, kort och presentkort.. Precis då när vi hade kommit på att jag hade varit slarvig och glömt allt fick josse ett intressant sms så vi gick hem igen.

På kvällen satt jag, josse, sandra och malin ute på balkongen och åt å drack. Mysigt! :)
Sen drog vi till cuebar (stavas?) Vilket röj! ;) TAHA!

Sen gick jag och Josse en promenad till stan och tillbaka till henne, somnade direkt med jeans, smink och mobilen i handen! så kan det gå.  Kul kväll ändå :)



o hej va det syns bra (Y) J & hennes glass iaf.

Att jag skriver flera bloggar per dag betyder att jag har brist på något att göra..


..och det har jag..

Fast ska nog träffa Josse snart, hon hade tydligen nått att berätta :)

Västerås Tävling


Åkte upp med pappa 8.20. Resan gick rätt så fort, mkt bra musik på radio och då är det alltid kul att åka bil tycker jag. Pappa sa att det kändes som om vi va på väg på norrland bara för att det va ungefär samma väg i början och det gjorde det faktiskt.

Kom dit och då hade tävlingen precis börjat. Formation, singer, grupp, par.  Dvs. lång väntan för mig.  Iaaf så började paren nångång vid 8 - 9 ? .. aa nåt sånt. 11 timmars väntan, sen va det ääntligen min tur att få dansa.
och som vanligt massa stress emot slutet, har ju liksom ända haft rätt många timmar att göra mig i ordning på, men nej, allting ska fixas dom sista minutrarna.

Sämsta låten fick vi dansa till första gången - Stuck on you (Ni vet?)
Intalandes till oss själva att det här va den bästa låten vi hört,körde vi på och kom vidare till nästa, körde på med bättre låt denna gång, vidare till semifinal, men efter sprack det. Ingen final för oss. Men som sagt är super nöjd och hade jätte kul.

Nästa tävling, nu på måndag hiphop i stockholm, 28-29 SM i Leksand..hehe, stavas det så?... och sen Hallsberg 26 maj som är sista tävlingen för teminen.

Ska köra på nu med, singel ( i både disco & Hiphop) discopar med My, Hiphop par med Josefine, Hiphop grupp (?) Bara några veckor kvar. Har sagt det förut och säger det igen - hårdträning och den här gången ska jag inte balla ut!

Vaknade idag och gick direkt ut på balkonen, börjar bli varmt på mornarna nu med. Så himla härligt. Gick ner till ICA och köpte äpplen, även fast Hemköp butiken ligger bara nån minut här ifrån så är det alltid skönt att gå en promenad nu när vädret är fint!

     

Tackochhejleverpastej

We can dance, we can boggie all night.


Yesyes, nyhemkommen från Västerås och är himla nöjd med vår prestation. Blev semifinal för våren del sen åkte vi ut. Men är jätte nöjd :) Har haft jätte kul och ja har kommit på att jag nog inte kan sluta dansa. Det går inte..

Sjukt ont i huvvet och sjukttrött, pappa & Jag ska äta nu och sen ska jag sova. Skriver mer om dagen idag imorgon, när jag är pigg!

Puss

RSS 2.0