Varför..



Jag ville inte tro det, det kunde bara inte vara sant.
overkligt.
Allt var inte bra, jag vet det.. men du hade långt kvar.


Minns du alla fester vi har varit på? alla åt helvete galna kvällar vi har haft? minns du den där dagen i december förra året? haha :) och i somras i sörping? så mycket vi har skrattat och haft kul. Du var sån, fick alla på bra humör.
Du har tröstat mig många gånger när jag varit ledsen. Sagt åt mig att se det från den ljusa sidan och fått gråten att försvinna. Jag önskar att jag hade kunnat gjort samma sak för dig.

Rest In Peace, underbara Andrea.  





image376

P som i PLUGG & pannkaka


Nu har syster & jag käkat pannkakor, imorgon är det Påsksamling, Prov i Psykologi och på det ska jag skriva två "poems" om  Personbeskrivning tills morgondagens Skapande Svenska, sen har vi påsklov :)

haha

Då vare dags då,
fram med Psykologi boken.


Hejsvejs

Kärlek


Då var vi där igen gott folk,
veckans tråkigaste dag *trumvirrvel* söndaaag.
Jag har bara umgåtts & myst hela helgen ♥
Det var inte planerat så,
men klart det bästa känner jag nu i efterhand :)

Pappa + Patrik & Johanna, Meldoifestival + morröter & dipp.
HERO, Yes! bäst låt, helt klart. Vi visste det från början, 
såvida inte Sjögren skulle ta sig till första platsen, 
vem vet, kanske alla tanter i hela Sveriga skulle få 
för sig att ringa in, då skulle han vinna överlägset! right.
Imorgon är det skola, back to reality.



Jag vet vad kärlek är.

Host Host



BLÄÄ ja vill inte vara sjuk mera!  I helgen är det tävling o allt, får inte missa, ska inte missa... ska åka ändå. Nomatherwhat. & hoppas att jossan blir bättre tills imorgon :/ (Y)
Iallfall så åker vi imorgon vid 6 och listan är lång på vad som ska hinnas med innan och på det ska jag försöka att bli frisk. Det ser inte ljust ut vill jag säga. Jossan kommer hit vid två sen är det dags att göra sig i ordning o fixa allt inför resan. Sen ska vi sitta o snörvla ända upp till Falun ;)


3 timmar sömn, gick upp halv 7, te & bafucin i soffan och där har jag spenderat nästan resten av min dag. Tittade lite på barnpogrammen imorse.. kändes precis som när man var liten o sjuk.. När man vaknade tidigt och inte kunde somna och gick till tv:n och kollade på barnpogram... och där satt man hela dagen med kudden och tyckte synd om sig själv.. Lite så var det idag.. haha. Nostalgi. Fast idag är barnpogrammen bara crap istortsett. 

Nu ska jag värma te och försöka sova.






I'm gonna miss u <3

Parteeeeeeeeej



- Johanna, Jag vill festa... Å va glad jag blev när elin msn:ade mig.  Oh ja, så nu är hon här och strax ska vi parta järnet. Det här gör vi aldeles för sällan och det vet både du och jag.. I somras, minns du? minns du hur kul vi hade och vilken koll vi hade på varann, vi visste allt om allt.

Miss that.

<3image374

RSS 2.0