Lördag 29/12



Nyårsafton står på tapeten. Frågan är, eller snarare frågorna är vart fan jag ska hitta min nyårsklänning. När inte äns Stockholm har något utbud på klänningar som faller mig i smaken så har knappast lilla Norrköping det. Allra minst nu när rean är igång och det ända som finns kvar är massa fult i storlekarna XL. Nej tack. Ja får gå naken.

Andra frågan är vart man ska ta vägen efter mys/käk/förfest kväll hos mig. ? Talar nog för alla oss tjejer när jag säger att vi är gärna öppna för förslag och gärna nåt bra förslag. Varför kan inte allt roligt folk i Norrköping samlas i en liten lokal och fira nyår tillsammans? Supderduperidé. Eller så kan man ju sitta hemma i soffan och bojkotta allt som har med Nyår och champagne och all annan sprit för den delen också! Nyår är trots allt rätt så överskattat.

..Men ne..

Jag har inte festat på dryg två månader, inte alls likt mig.  Egentligen borde jag vara hur sugen som helst på Nyårskvällen nu men just nu känns det bara -- blää. Men ja tror det fixar sig. Det blir vad man gör det till. 

men om man tänker tillbaka på hur firandet blev för ett år sen så kan Nyår i år bara bli så jävla bra! 

Torsdag 27/12



Stockholm med Hanna Jä.

Klockan halv 8 åkte vi hemifrån för att hämta upp Järvinen i svärtinge. Sen bar det iväg. Redan efter en halvtimme kändes det som att vi hade åkt hur länge som helst.

Från Skärholmen tog vi tunnelbanan till Gamla stan och där gick vi raka vägen till city. Stockholm tilltalar mig lite grann. Intressant folk... i mängder... 

Lite trög startat var det, visst har jag en liten koll på vart saker och ting ligger men med alla dessa människor som stressar omkring än gör att det blir så mycket svårare. Vid halv 1var vi hungriga och mötte upp pappa för att käka. En timme senare, efter att ha letat efter nåt gott ställe att äta på så blev det nån kina / sushi resaurang.  Kina för hanna och sushi för mig och pappa. 

Ett par byxor och Halsduk va det som följde med hem. Hoppades på mer men så blev det inte. Inte ens någonting till nyår fanns bland påsarna, varken för Hanna eller mig. 

Min fötter värkte och mina ben kändes som gele. Nåt va fel med tunnelbanan och vi fick stå i en mörk tunnel hur länge som helst medans nån Hitler Wannabe stampade på tunnelbanegolvet medan han suckade ljudligt. Suck. 

Vägen hem kändes som en evighet. Kul dag :) men det va skönt att komma hem sen.    

Hej! ..det va inte igår



Oj va det här känns knasigt, sjukt länge sen jag skrev nu. Kan ju vara kul med lite uppdatering. En sammanfattning av året 2007 kanske? 

2007... ja, va ska man säga... Med ett ord, beskriv 2007? Helt otroligt! mm, det var rätt valt ord. Helt otroligt år från alla håll. Helt otroligt bra, helt otroligt dåligt och allt där emellan. 
Inga nyårslöften inför det nya året, 2007 skulle gå precis som det gick. Har man inga förväntningar så blir man inte besviken. 

Det går knappt att sammanfatta allt som har hänt under året. Ja märkte det nu. Började skriva upp saker som jag mindes men kunde inte fortsätta, det finns varken tid eller plats för alla stunder jag vill berätta om, inte heller alla underbara personer som jag har träffat under året finns det plats för. Det har hänt alldeles för mycket. Vilket år :O vilka problem, glädje, hat, skratt och tårar. 

Är så himla glad att jag är jag. De människor som jag har runt omkring mig är verkligen de bästa, och det här året har jag kommit dom så mkt närmare. Utan dom vore jag ingenting. Ni vet vilka ni är. Visst, det finns personer som jag saknar otroligt mycket, personer som jag har mest minnen ifrån 2007. Vänner som stått väldigt nära och funnits där, alltid. Allt behöver inte bli som förut, det säger jag inte för det vet jag att så kommer det inte att bli. Men vi kan åtminstone försöka.

Love u all.
see ya next year.   






RSS 2.0