Finally friday


Slutade 12 och stressade ner till stan för att möta adam. Sen va det stressigt hem och käka och sen dra till dansen.  Nu är jag iaf nästan klar inför Falun nästa vecka.. sjukt kul ska det bli iallfall, kul med buss för en gång skuull :):)

Nu ska ja hem till Elin, till svärtinge.. svärtinge my Homesweethome.. va ett tag sen ja va där nu..


Hejhej


Torsdag 17:05




Veckan har stått still, tiden har antingen rusat iväg eller sniglat sig fram. Har varit hemma nästan hela veckan så det här bli tyvärr ngen rolig upptadering Josse. Har umågts en massa med Patrik förstås, det är ju alltid roligt :) Känner att jag kan det här med att vara hemma nu så imorgon  är det dags för skola igen. Skönt!

Nu om en timme är det dags för dans, efterlängtad dans, har inte dansat sen måndags och det är alldeles för länge sen..så nu ska jag dansa tills jag inte kan stå. ALla som inte DAnsar Är Våldäktsmän, lala.. 

ciaaoooooo.  


image373

Hej



..som jag har längtat.. Jag längtar jämt efter lov, lov kan man inte få för mycket av.. även fast det är skönt att komma tillbaka till "verkligheten" ibland så är lov bland de bästa sakerna som finns.

och nu är det lov :)

om man ska kortfatta helgen lite såå, var det förfest här hemma i fredags sen vidare till någon fest i närheten. Lördag ; mådde som jag förstjänade eller hur är det man säger. Stan med pappa, smakråd och även inköp av snyggskjorta och snyggbyxor till fredag. Tack pappa! Sen senare hem till Jossan där det var lite folk. OCH NI SOM TOG VÅRA KAMERA MINNEN ? vafan tänkte ni egentligen, ärligt.. av alla som var hos Josse typ 10 pers, så kände/visste vilka som vad där förutom två personer. Det här är ju pinsamt. Jaja, skönt att få tillbaka dom iaf. Patetiskt rent utsagt.  Uh... va tvungen att få ut min aggression på något sett.

Söndag va det mys hela dagen... ih :)

Idag var gruppträning, o ja har fått lite kläm på det där nu.. Sen träffade jag Josse och vi gick hem till mig. Sen hem till Sahra och där satt vi, Josse, sahra jag och josses syster på sahras utegård och rökte vattenpipa. Det va mysigt, men fick mig att längta efter sommaren ännuu mer.

imorgon blir det runt strömmen kloickan 8.. om vi orkar? det är frågan.. Men det är klar vi gör det.. hm aa. Efter det träning igen. 

Nu hoppas jag att mitt sällskap till sängs kommer hit snart, det där med att krama kudden har aldrig riktigt varit min grej ;)

RSS 2.0