4 veckor 4 dagar och vi har lov igen.. känns undebart underbart underbart.

IDAG;
sovmorgon, som tur vad.
kungsgatan, stress, ej funkande bankautomat
spring spring spring till spårvagnen..(missade, tar 2an)
17.00 musiken slutar..
Josse & Johanna på stan
Hem
Girlylious - men in trees  + OC



 

And just because because...  mmhoa (K)


hejsanhoppsan



Min pappa och jag borde inte bo under samma tak ibland... Hur kan man bråka om en kyckling? asso seriöst.. en kyckling..
Min syster och jag funkar inte heller alltid.. Idag är en sån 'inte alltid dag' anklagar mig för att ha tagit hennes tröja. Vi bråka säkert i en halvtimme och riktigt skrek på varann.. eller hon skrek mer på mig.. sen slutade det me att hon hittade den i tvättkorgen. Hon skämdes säker för alla fula ord hon hade sagt till mig för hon har verkligen varit översnäll mot mig nu...hm..

Måste berätta att ja inte kan följa med på lördag till pappa snart.. men han kommer bar a bli sur och säga att ja är tvungen.. men ja vill inte.. vill inte vill inte vill inte.. !! ååå !! apa!!

måste städa, måste jobba, måste träna, måsta köpa köpa köpa massoor, måste erkänna att ja har för mkt måsten. help

Det är i alla fall en sak som känns bra :) men det är en
   hemlighet ;)

:):):):)


Igår gick ja ner på stan, mötte Maria och vi gick rung och kollade, åt och pratade :) TREVLIGT.
Sen gick vi och hyrde film - Bring it on all or nothing.. tror ja den heter, In to the blue och sen nån läskigt som ja inte minns va den hette.

Åkte buss hem till Maria och pratade om.. allt..

Hade bestämt att vi skulle se först bring it on, sen den läskiga och sist in to the blue.. för vi ville inte somna efter den läskiga filmen... men när vi hade sett den första hoppade vi över den läskiga och satte på den sista filmen. Ingen kände visst för skräck igår. Haha... båda filmerna var bra :)

vaknade av ett telefonsamtal halv 9 typ. ;/ LIIITE TIDIGT att ringa då kanske.. men det va ju viktigt men ändå..

Skulle iofs ändå upp 10 över nio för min träning började vid 11....

Kul - dag natt & morgon !

Mötte Hanna på bussen, hon va jätte jätte sjuk.. hon hostade på rejält och hade feber men det hindrade henne tydligen inte från att dansa... GICK DÅLIGT IDAG.. vi är inte alls säkra med det vi har och det känns väldigt ... dåligt helt enkelt. Ser inte fram emot lördag ska jag säga.. Men vi får kämpa ändå tjejer..  We can dooo it! ;)

My och Jossan följde med hem och vi gjorde klart kläderna och det blev väl rätt bra? x) hehe...

Sen gick ja ner och tränade en stund och sen kom maria och vi körde ett medel pass.. Nu är ja trött och vill sova men har lovat syster att färga hår ikväll.. så det blir väl ionte godnatt för mig än..

PUSSOSUUS

Is it so..



Jaha . Okej ?

..

Känns som om sportlovet har varit i 2 veckor redan typ. Har faktiskt haft riktigt kul och det är bara onsdag. I måndags va vi på bio, - Linas kvällsbok. Något konstigt, NÅGOT. haha..  

Igår va det fest i lindö, det va faktikst kul :) hih, tur att vi fick skjuss annars hade dt blivit min andra promenad hem från lindö. Huhu...

  Tack för ett par roliga dagar igår Josse :D

Nu ska jag plocka ordning i mitt rum lite sen blir det ner på friskis och springa en stund. Sen kommer Maria in till stan och vi ska gå och kolla en stund :) Sen ska vi träna lite,  hyra film, åka hem till maria, och sen ska ja sova där. O va länge sen det va!


Puss

When the stars are falling I be calling


Det blev rätt kul i fredags :)

Sena som alltid blev det att springa ner till norrtull 10 över 10. Men ja hade visst kollat fel på tabellen så vi  kunde visst ha gått. Haha.. Men men, kul kväll för övrigt. 
Vi dansade nog på rejält tror ja -
"ass in" :D haha.

Vaknade dan efter med ajajajajaj i min hals. -
och jag hade blivit sjuk, tjoho.. Nu när det är lov och allt.

Igår blev en hemmakväll med anna & Linnea, melodifestival, popcorn och täcke vid tv:n.
ååh måste bara säga att rätt låtar kom vidare :D btw, måns är en snygging^^

Idag har min pappa fått städnojja och nu är han på gång ute i köket,
ja får skylla på min onda hals, förjag orkar verkligen inte städa idag.  

Josse och jag orkade verkligen inte inte göra nånting ikväll så det blev filmkväll hos mig :) klcokan tio var vi nere på ica och köpte godis, kom hem poppade popcorn och började filmerna.. Det blir inte så mkt film tittande nu, finns så mkt att prata om.. VI VILL HA SOMMAR NUU!


Kisses






eyy yo.



Jag har tråkigt, väldigt tråkigt.. har en halvtimme kvar av min samhällslektion, tjohoo. ;/
Fast iofs har vi bara en lektion till efter det här, härligt :) Då ska jag ner på stan, köpa kläder till ikväll^^ och sen gå å träna en stund.

Igår va ja, syster och moster å kollade på balklänning. En korall röd tub klänning, med pärlor och glitter.  Du va jätte jätte fin i klänningen syster yster (L)
Vill me gå på bal (A) bara två år kvar..

ikväll ikväll ikväll.. hoppas det blir kul..

alla (L) dag

109928-33

idag är en bra dag, tralalalalala..



YES, vi slutar 12.15 idag.. har håltimme nu sen historia och sen slutar vi :)


Jobbiga blir ju att jag och Maria skulle på stan idag och att det va så bra att vi slutade precis samtidigt. Men men, ja hinner ju träna eller åka hem en stund innan.. Det blir ju super.

Känns som om det var hundra år sen vi hittade på nånting du&jag.vi va alltid med varandra, nästan varenda dag förut. Men det de tva ett tag sen.
Om jag ska vara ärlig så kommer jag inte ens ihåg när det var ;/ Tråkigt nog. Men det ska bli ändring på det eller huur? ^^


kisses and love, piece out.

I feel good, nanananana



Spanish om 40 minutos då...
Segaste tanjentbordet? OH JAA..


SEn blir det träning på friskis efter skolan... sen träning, dans halv 7.... om vi inte ska dit innan detvillsäga?
- - - -

Nu ska ja sova.. e så himla trött.. så GODNATT..

btw, sööötaste hunden är här nu.. Chico
(cornelias hund) så himla gullig.

109928-28
kolla va liten, det där till höger är vår duschecreme

     


'a new bed, pleeease




Om ja skulle göra det som jag verkligen skulle vilja göra... så skulle ja gå å lägga mig och sova hela veckan. Men det går ju inte...

Helgen har varit bra, förfest igår hos Josse, sen drog vi till fest i lindö med tre folk på, Yeee, asso.. vilket Party. Haha.. - eller inte. såå,

Vi åkte hem till Josse igeen och tog dit lite folk.. Hade kul i början, men sen blev det ju.. aoo.. iaf.. men ja hade kul iaf :)

Min säng är för tok för liten frö att tre personer ska sova samtidigt i den, det vet ja nu efter i natt.. och jag har inte sovit ett skit.  Nattens ord; LIGG RAKT, HALLÅ, alla måste ligga  raaakt.. haha..

Ikväll ska ja träna.. och sen har jag lovat linnea att hon ska få fotografera mig, till hennes skolarbete.

..Stort sätt bra helg :) lyckat.

KIZZ n' Hugs kiss n' HUGS

Partiieeee


Gick o tränade idag klockan 10.. skulle ju egentligen gått redan vid 8.. men ja va för trött och lät snoozen stå på ett bra tag.

Sen gick ja runt och kollade en snabbis på stan. Ville verkligen ha nånting lila.. haha.. men ja hittade ingenting så ja gick hem.

satt mig i soffan o va jätte trött, Linnea kom och satt  på tv:n och vi fastnade framför  knatte,fnatte,tjatte / Ankeborg.. vilka minnen.. vi kollade jämt på det när vi va mindre :) tkr faktiskt forfarande om det :D haha.. sen satt vi å prata en stund om massa serier vi såg när vi va små.. typ batman, darkwinduck och turtles :) Haha, oså my little pony.. tihi..sen somna ja..

..ja hängde upp mig på att ja verkligen ville ha nåt lila tills ikväll.. så klockan kvart över tre straskade jag ner till stan igen... sprang omkring och letade och letade... klockan 6 i fyra hittade jag äntligen mitt lila plagg..det blev en lila tubtopp med en rosett på.^^

  image53


                            
       

vart kommer den känslan ifrån

wich one(s) should I pick today?

Dolphins | Träna | Fest
     I' really don't know..


Ibland känner man verkligen för att göra ingenting. Bara vara hemma och göra... ingenting... 
Dock har jag inte tålamodet att bara sitta hemma, tyvärr. 

Men det skulle va skönt just nu. Kanske blir en hemma kväll, ikväll. förmodligen inte.. men kanske för en gång skull.

så tar vi igen dt imorgon ist?
så gör vi? okej ^^



Någonting jag ska göra idag iaf är att gå å träna en stund.. Det är redan planerat. Kanske till och med får ner storasyster, men det är nog ingenting man kan räkna med.   tror hon mummla nånting om sjuk imorse..  


Men vi kan ju iaf hoppas..







 


...och jag kunde ha världens skönaste sovmorgon, men Nee. Inte alls..c



Vaknar och ute är det värsta snö stormen... började 20 i 10 och tänkte att jag nog hinner med hav 10 spårvagnen. Jag hann precis och gick ner till idrotten. När jag kom dit var det en annan klass där. så jag gick och bytte om och gick in. Började på min svenska redovisning som skulle varit klar igår. Men bättre sen än aldrig, eller hur?

Sen kom malin och berättade att hon skulle ha nationell redovisning i svenska. Hon tränade en gång inför mig och det lät bra. Den handlade om modernmatkultur.. Jag fattar inte hur folk kan köpa frysta pannkakor.. seriöst. haha.. åååååå det är tanjtbordet är segast det har no tagit 3 minuter bara att skriva den här meningen.

Ja ska nog ner på friskis efter skolan sen... sen har vi ju träning.... och JOSSAN, om du läser det här, ring mig så att ja vet när vi ska va där :) hehe..

Dom skull tydligen komma dit å filma vår träning idag. Haha va kul :D  och så va vi tvugna att ha blåa och vit kläder på oss... and the problem is...ja har inget blått.... ;o  inget man kan träna i. Eller jo, ett par riktigt blå fula byxor. All eyes on me, -yes.... nä  dom är  så fula...


--

Det blev svarta och vita kläder, sen fick vi låna dom tjcoka blåa dolphins tröjorna.. VARMT blev det.. Haha, aso shit.. ja vill se det dom film idag.. han filma säkert typ 2 cm från annsiktet kändes det som och så fick man inte kolla in i kameran! haha ;)

Ne men det va kul...

<3

sjukis? nee... FRISKIS



Inte sjuk, inte ens lite sjuk va ja, men ja stannade hemma iaf :O ;) kände att ja inte riktigt hängde med allt pluggande så stannade hemma för att ta igen. Blev inte så mkt pluggande.. Gick och tränade på friskis, kondition i 1 timme och tio minuter, duktiga jag :) haha.

Snart kommer pappa hem och då ska vi till svärtinge och hämta min efterlängtade plånbok! :D



allihopa nu, Puss o kram




  109928-26109928-25

Jag tänkte..

 går ner och träna.. va tycker du?


- hej det är carl... förstog inte först. men sen... MIN PLÅNBOK :D den är hittad och jag är otroligt glad. Alla mina kort och mina presentkort och en del andra saker som betydde. trodde allt var bort och försvunnet kommer aldrig mer igen. Men inte! :) nu är den snart hos mig igen.

Linnea har blivit foto galen, Anna var här nyss och blev fotad som Marilyn Monroe och nyss blev jag fotad utan förvarning och i mina underbart snygga tofflor^^ haha.


109928-24  109928-23  
Anna as Marilyn Monroe'
109928-22
& så kan det gå när man inte är beredd

Bara för att jag har två timmar och 20 minters håltimme!



(x) Rökt en cigarett
(x) Druckit så mycket att du spytt
( ) Krockat någons bil
( ) Stulit en bil
(x) Varit kär
(x) Snått något
( ) Fått sparken
( ) Sagt upp dig
( ) Varit i handgemäng
(x) Smygit ut ur dina föräldrars hem
( ) Blivit påkommen av någon när du har sex.
(x) Blivit arrestrerad
( ) Gått på en BLIND DATE
(x) Ljugit för en vän
(x) Skolkat
( ) Sett någon dö
( ) Varit till Kanada
( ) Varit till Mexiko
(x) Flygit flygplan
(x) Gått vilse
(x) Rest runt i Sverige
( ) Besökt Washington DC
(x) Simmat i havet
( ) Känt som du skulle dö
(x) Gråtit dig till sömns
(x) Lekt tjuv och polis
( ) Nyligen ritat med färger
(x) Sjungit karaoke
(x) Betalat för maten med enbart mynt
(x) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra
(x) Busringt
(x) Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan
(x) Fångat en snöflinga på tungan
( ) Dansat i regn
(x) Skrivit till Jultomten
( ) Blivit kysst under en mistel
( ) Sett solen gå upp med någon du tyckt om
(x) Blåst såpbubblor
(x) Grillat på en strand
( ) Gått på en fest du inte var bjuden till
(x) Åkt rullskridskor
(x) Åkt skridskor
( ) Jag är kortare än 160cm.
( )Jag har en tatuering
( ) Jag har glasögon/linser.
(x) En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
( ) Jag är piercad, bara öronen xd
( ) Jag har piercing på ett annat ställe än i öronen.
(x) Jag har fräknar. (två på näsan näsan)
(x) Jag har svurit åt mina föräldrar.
( ) Jag har rymt hemifrån.
( ) Jag har mer än ett syskon
(x) Jag vill ha barn nån dag.
(x) Jag studerar.
(x) Jag jobbar.
( )Jag gör nästan alltid mina läxor.. (dålig på det, men ja ska bli bättre!)
(x) Jag har missat mer än en vecka av skolan.
(x)Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats (pennor,sudd m.m)
(x)Jag har sett en fallande stjärna.
( ) Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
( ) Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
(x) Jag har lekt sanning eller konsekvens.
( )Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
(x) Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
(x) Jag har suttit på ett tak på natten.
(x) Jag har åkt taxi.
(x)Jag har ätit sushi.
( ) Jag är i ett förhållande.
( )Jag är förlovad.
( )Jag är gift.
( ) Jag har varit på en blind date.
(x) Jag saknar någon just nu.
( ) Jag har varit otrogen i ett förhållande.
(x) Jag har blivit kysst i regnet.
(x) Jag har kramat en till mig helt okänd person.
(x) Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
(x)Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
( ) Jag har en hemlighet som ingen vet.
(x) Jag har fuskat i ett spel.
(x) Jag har druckit alkohol.
(x) Jag kan inte svälja piller.
( ) Jag har vaknat gråtande.
(x) Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
( )Jag äger många dyra designerväskor.
(x) Jag äger något från H&M.
( )Jag samlar på serietidningar.
( ) Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
( ) Jag ser på nyheterna
( ) Jag dödar inte insekter.
(x) Jag sjunger i duschen.
( ) Jag är en morgonperson.
(x) Jag är en sportfanatiker, - beror på viken sport... daaans :)
(x) Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
(x)Jag är kär i kärleken.
( ) Jag äter snabbmat varje vecka.
( ) Jag är bra på matematik.
( )Jag tror på spöken.
(x) Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
(x)Jag är väldigt kittlig.
( )Jag älskar mörk choklad.
(x) Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv, - näästan inte iaf. hehe

(x) Jag har snott den här från någon annan (a)

let's work out



ja orkar inte skriva om helgen, för ja tror inte att allt kommer att få plats på sidan. Men kan ju säga att vi har varit runt i hela norrköping iaf och att jag sov en timme i natt.

---


Va å tränade med Emelie och Linnea idag :)

Last night , Happy birthday


Sam Sundgren 19 år. Hurra... :)

Var i smedby igår och firade, det va riktigt mysigt som det alltid brukar vara!
Och jag fick springa om kring och leka frisör för att Sofie och Linnea skulle på otten :) hihi..
 
JAG VILL ME ; / ..dröjjer ju bara 2 år.. hm.. bara..






109928-20   109928-18
                                                        Let's dance tidande ;)
 






VI fick Sims2 igår, haha. Så nu ska jag & pappa installera (A)
sen ska jag ner på stan och sen träna. Skönt.

Puss o kram hela dan varje dag'


stuck on you ?


Låten stuck on you, är stuck in my head! och den är så dålig så det är skapligt jobbigt.

DansDansDans idag...  roligroligtroligt...
OCH, jag har bestäm mig ja tror ja ska köra singel nuuu :) ii, och sen My och jag par kanske (A)
Men då blir det hård träning från och med nu, och då menar jag hård träning!

Imorgon ska jag kanske till kungsgård. Yey, tömma skåpet osådär, har inte haft varken tid eller lust. Men nu ska det entligen bli av..

Sen  blir det smedby.. Kusin Sam fyllar 19 Congratulation. :)


overandout,


RSS 2.0