Godkväll



Gårdagens kväll kankse inte slutade helt jätte bra,
och om jag ska vara ärlig så har jag nog några minnesluckor. 
Det är inte lätt att skjussa en onykter person, speciellt inte om du själv inte är helt nykter heller,
därav bucklan på min cykelkorg.. buhu :(


Idag mår jag som jag förtjänar. Sovit till halv 5 och är riktigt härligt bakis! (y) Har hunnit med att kolla på Eva&Adam :) och sminkat och fixat systers hår.

Nu ska ja cyka iväg med min trashade cykel till min bakis-pojkvän o så ska vi vara bakis tillsammans.


HEJDÅ

image398

:D



Helg, äntligen!!

Gårdagen var kul.. Håruppvisning på borgen och patrik och jag skulle vara ett student par.Det var lite segt att sitta bakom scenen nästan hela föreställningen bara. Klänningen + sminket var väl inte direkt något som jag skulle välja på min bal men det var okej. Sen åkte vi å kekade mat med patriks familj ^^

Ett tack till Cissi som färgade och klippte mitt hår jättes snyggt, känns verkligen fräsht nu :)


  

CYKEL :D


Idag var jag pappa och patrik o kollade på cykel till mig. Det blev en benvit / svart :) snyyygg ^^ FAN den som tar den. Saknar min svarta monark :/ fast den här är med fin!  ...så imorgon blir det att cykla till skolan! 



image394
Här är den

Ett halv år, 6 månader, 182 dagar, hur många minuter som helst.


image393

Jag älskar dig.





Tävling i Örebro



image391

Ahhh.. det gick suuuuupeeeer i Örebro. Verkligen. Först ut var gruppen med två stycken borta och med Lollo som fick lära sig dansen på två timmar, ledde till finalen och slutade på en 6:e plats :) 1:a plats i paren med Jossan och 3:e plats i singel :D  + att det gick riktigt bra för alla lagerstjejer :) (y)

   

HEJJA LAGERS!!! ;)

som i en dröm




Här sitter jag i min korta gamla jeanskjol,
alltid lika välkommen när sommaren är här.
För det kan man väl säga att den är nu?
Att gå till skolan med short o linne, och sola på balkongen.... det är iaf sommar för mig.

Danslokalerna kändes som (en bastu flera.... hm va säger man, bastuar?) i vilket fall som helst va det riktigt hett. Och jag är föresten anmäld i singel, fast inte av mig... och jag som inte har förberett något. Får se hur det går. Paren måste gå bra, gruppen kan gå bra.. Tur att Lolla kunde hoppa in där i slutet och ersätta jonna (y)
Imorgon kl. halv 7 åker vi :) :) Örebro here we come! Håll tummarna gott folk :)

Dansläger den 11-13 juni också. Var på gotland förra året när det var, men i år, då ska ja inte missa :)

image387

soooooooommar tider HEJ HEJ


Aaaahhhh.. när ja gick från patrik i morse, vid 8 var det varmt, och sen när ja gick till skolan vid halv 10 va det super varmt.. gå - i -linne -och -shorts -varmt.

Mötte Jossan efter skolan och vi gick o kollade på paljettremsor och applicationer till dräkten och gick och funderade på stora förändringar till hösten ^^ - sen var det dags för träning. Synd bara att vi inte får nåt gjort nån jävla gång på formationen. Usch och blä ja blir så sur.

Sen gick ja hem,  skrik och jubel på parken, skulle iofs varit kul att gå idag, men dansen slutade vid 8 så det gick ju ej. synd att dom förlora.

Nyss var jag och Linnea nere vid Halvars och kekade varsin glass..mums.. 
satt o pratade hur det kommer att bli i höst,
även fast vi bråkar en hel del kommer det bli otroligt tomt utan dig.
Vi har trots allt våra stunder :)

Pontus kom också o satt med oss ett tag ^^



Puss & Kram

Lalala



Missade spårvagnen i morse så bestämde jag mig för att gå ist. Kom försent och inte nog med det så var vi inte i 39an utan typ... 34... fick yra runt i hela skolan i typ 20 min till jag såg Kajsa gå in i hennes lärarrum, så ja rusade dit och sa att ja faktiskt inte var såå försenad som det verkade. och inte nog med det.. så hade jag tappat bort min penna när jag yrade runt som mest, så jag fick nöjja mig med en fransig gammal whiteboardpenna den lektionen. Hmpf.

Martin skjussade hem mig och sen fick jag sätta mig ner och vänta på syster som skulle komma o öppna åt mig. Nu måste jag plugga, ja ska bara hitta lusten först.



image386

På lördag är det tävling i Örebro, och danspartnerJossan stukade handleden igår på träningen :/ Hoppashoppashoppas att du får dansa :O På lördag ska vi ha prick!

Hurra Hurra



I fredags va det ut till svärtinge för att fira Elin, med pasta sallad, glass, musik och dricka blev kvällen lyckad! Runt 11 blev vi skjussade in till stan, för att vara exakt, Nathalies lägenhet, där jag klämde mitt lillfinger blodit i ytterdörren. Efter det drog vi vidare in till stan, teaterbaren,  för att möta upp resterande. Sen var det tänkt att dra till hugos, men för oss icke fyllda 18 så fick kvällen sluta på annat håll.

     

RSS 2.0