Nu lägger jag ner det här.


Vill ni ändå veta va som händer i mitt liv. -> bilddagboken. En bild säger mer än tusen ord, visst?



klicka HÄR


Booring


Nu har jag riktig pissit tråkigt.. riktigt aprååkigt.. tänkte sova och hoppas på bättre imorn fööör imorn ska vi bada om det blir fint och det skulle bli fint imorn... mmm!! men ja ska ta pencilin klockan 1.. mitt fel eftersom jag glömde bort att ta den förut och då blev tiden helt fel.. så nu får ja inte sova förns 1. yey.

varit hos farmor idag... sen har jag tränat lite... sen plingade elin på helt plötsligt och va tydligen på promenad med Jennifer och elininor + elinors jättesöta bebis :)

that's it. slapp dag..

-

Min bilddagbok


Gotland




 Fårö.

image315



   



  



  

äckliiiiiiiiiiiiiiigt


   

visby

-

mer kommer.

blogg är tråkigt...











Gick upp 9 igår... gjorde mig i ordning och gick ner till träningen.. Roooooligt :D
 tränade till klockan 1 sen gick vi ner på stan.. delade ut lappar och dansade lite..kollade karneval tåget och sen va alla riktigt sega verkade det som..... gick heem och sen va det dags att göra sig i ordning..
augusti festen = överskattad. såå överskattad.
Stressade som vanligt. sen kom elin. sen gick vi ner på stan. Ingen maria hittade vi.. hon försökte ringa min mobil samtidigt som ja försökte ringa hennes.. sen la hennes av och min mobil funkade tydligen inte att ringa till. Båda elin och ja va väl lite små sura. Hah. JAah. en sen hittade vi varann äääntligen :D
Träffade sjuuukt mkt folk igår.. från gamlaklassen, och gamgamla klassen och gamgamgamla klassen.. o massamassa annat folk. Det va väl det som va kul. Inget festande blev det heller och när vi hade chansen i slutet så orkade vi inte.



  

planeringen av platser på dansen - O&B ...haha nice.

takee me hiiigher.. tralala..

image321

Regn? KUUUUL. Fest ikväll. lala. ohja.

Nu väntar jag på min syster!! att hon ska sluta jobba!! så att hon kan gå på stan med mig!!!!!
skor, linne, örhängen & rouge på listan idag.


RSS 2.0