Hola guapas & fula personer.



Idag har jag varit på stan.. med Linnea.. som jobbade jätte länge så jag fick sitta och vänta en lång stund inne på den vita höga stolen. Börjar bli en vana nu. Vi hittade det vi skulle och Linnea klantunge glömde champangen på coffe house och var tvungen att cykla ner som en galning för att kolla om den var kvar  oh det va den. Pappa fyller år på torsdag och då tänkte vi fira på stranden med paket, champange & jordgubbar.

Nu är jag borta i en vecka. GOnna Miss u all
KisSN'gooodbye.


- Elin, det ordnar sig.. ja bara vet det!

image281

Love is wicked.

Igår kom Elin hit, senare på kvällen gjorde vi oss i ordning och träffade Jennifer & Emma :) sen va det utebiodags. Filmen verkade vara så sjukt dålig att vi inte ens gav den en chans. Så vi gick hem och jag satte på mig varmare kläder sen promenera vi runt i stan och ner till max där dom käka. Sen gick vi hem och sov... eller aa.. låg o prata tills 3 kanske? sen soov vi.

Snart ska ja träffa dennis.. får se va vi hittar på..

-  -
idag har vi umgåtts, jag & Dennis det va trevligt.. alltid kul med nya människor. Aquagolf & minigolf :D haha. Bästa va ja.. enligt mig självdårå... hahah. Sen åkte vi hem och käkade... sen blev det ifk & jag somnade nästan. sjuukt trött.. nu ska ja snart sleepa ^ 
-  -

Imorgon ska jag hälsa på min farmor.. vi ska fira nånting.. vad, har jag glömt bort, men nånting är det. Passa på nu innan vi åker. ÅÅu det ska bli så härligt att komma bort. Finally.


- elin ' (F) säger:
love is wicked

JohannaaaKarlssooon säger:

yes, love is wicked.

 

--
Norrlandspics, påvägenhem.

   

plingpling


Fortfarande lite halvt lessen.. fortfarande lite ont i magen.. Men i stort sätt så är allt bra nu. Ja vill bara komma bort från norrköping nu och bara va.  4 dagar kvar nu sen åker vi. Bara familjen. Det ska bli skönt. GOTLAND.

Josse har åkt nu. Miss uu already. uä-
NU ska ja slå en plingeling till Elinpelin.


Godnight.

Freaky Friday


Sämsta dagen. Inga detaljer men jag kan ju säga att den här dagen är en bland dom sämsta dagarna i mitt liv. Så kändes det igår iallfall. Allt gick så jävla snett.  Tur att ja hade elin på som gjorde mig sällskap i telefon... :)

Josse oandra sidan hade haft en skitbra dag och va på jätte bra humör och tyckte att vi skulle åka till sörping på fest. och så blev det. Helt okej fest.. så säger jag alltid. Men den här gången va den okej.. i början iallafall.. Sen blev allt sååå ... aa.. va hände egentligen.. allt gick typ fel.. josse va lessen, ja va lessen... allt gick fel.. och det va slutet på min dååliga dag.. vi sket i festen och åkte hem....

..idag var min mammas födelsedag, Grattis lillamamma =' ) tänker på dig!



..varför gör du så här.

Lyckat


Det blev en lyckad dag igår precis som vi sa att det skulle bli :) stan från 2 - 3 till 7. Ajaj i fötterna men det var det värt. Hittade bara en bikini. Sen skildes vi av och jag gick hemåt. Lite senare kom Elin till mig å har saknat henne massa massa!  Vi gjorde oss i ordning lite och gick ner och mötte Josse och gick till utebion och där träffade vi patte och petter. FIlmen var inte alls bra.. så vi gick efter ett tag. blev film hemma hos petter i stället. showtime. Sen gick vi hem till mig. Mysigt :)


Fick en bild av pontus nyss.. från dagis.. haha.. lägg märke till mina snygga mus-öron

Rikard - Pontus -  jag
image304


Tisdag


SÅ.. äntligen slut ordnat / fixat / plockat / torkat / dammsugit / sorterar / vikit - slut städat alltså. Om jag håller det så här fint länge så är chansen att ja får mina nya möbler snabbare än om jag stökar till. Ja ska aldrig mer ha stökigt!

- Rensat datorn också. Lagt in musik & rensat bilder. längtar till nya skärmen kommer.. Kanske blir det ny data med :) ih. hoppas på det. Den här är segast.

- om en vecka åker vi till GOTLAND jag & min familj..ska faktiskt blir riktigt skön. Hoppas på bra väder för då ska jag ta igen allt badande och solande. Har ju inte direkt blivit så mkt sånt i sommar.

Imorn blir det stan med Josse, varsin bikini ska vi ha och sen ska vi förmdligen inviga den på badhuset :)  Min tredje bikini i år. Men men, man kan väl aldrig få för mycket av bikinisar? Sen på kvällen grillning maybe?

Måndag


Vaknade sent idag, pappa frågade om ja skulle med till maxi men var aldeles för trött för maxi besök idag.
Sen när han kom hem fick hansåndär städnojja för andra gångden den här veckan och hade köpt massa boxar för att sortera upp massa grejjor. Städade mitt rum + mublerade om igen för säkert 1000:e gången i mitt liv, sorterade ut massa kläder gjorde jag också.. vilket behövdes eftersom jag använder upp nästan varja garderob vi äger. Men nu är familjen några garerober och lådor rikare och jag klädplagg fattigare.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen.
 
som pics of today ;

    

Mina utrensade kläder. Nån som vill ha? ;D haha. Och sen slutresultat av städning :)



 

Min nya skjorta och min nya tröja

  

ramen som jag fick av linnea för typ 5 år sen. Nu var det dags att använda den!




 

Kiss n Godbye


 

Så va det helg igen..


Hela familjen nere på stan, köpte en vit lite längre skjorta :)
Gick hem och sen sprang tiden iväg. Plötsligt var Maria här och jag hade knappt gjort mig i ordning. Men vi kom iväg ialla fall. Utan dricka, det skulle vi fixa där. Vi promenerade bortåt mot kneipen till nån martin tror jag det var. Ingen dricka fick vi tag i.. men det fick gå ändå.. Maria stannde kvar eftersom hon, martin och hampus skulle cykla ut till smedy. Så jag gick hem, bytte lite kläder och träffade Josse och andrea nere vid södertull. To smedby we go, till olle närmare bestämt.

Åka bussen dit va inga problem. Men att hitta huset var en annan femma. Shit.. vi gick omkring där ett  bra tag. Tillsluuut kom vi fram. Drickan fixade sig.. det gör den alltid.

Lyckad fest, lyckad kväll, Lyckad natt

-
I morse kom pappa och hämtade mig där -och nej, däckade inte på festen utan vi fick sova där eftersom bussarna hade gått och det är en bra bit att gå. Skulle gå till busshållplatsen där pappa skulle plocka upp mig. Och där vid busshålplatsen sitter två filurer och vinkar åt mig. HUMM.. who?  såvarejuu andrea ochjosse som skulle ha gått hem i gårkväll..
Dom hade somnat i en buske och vaknat av att solen sken. En igelkott hadde pussat andrea i pannan och sen va det nån hamster som hade bitit josse eller var det va. Trött som jag var gick jag på den lätta. liksom.. ofta en hamster.. HAH. Sanningen va att dom hade sovit hos Josses mormor som bodde i närheten. Så kan det gå.

<3

Me And my camera.





image277








Hello sunshines


O på tal om sunshine så har jag tappat bort min sunshine ring, som jag & hanna köpte på augustifesten för typ massa år sen. Å min lilla ring. jajajaja..

Idag skulle det ha blivit dans men det slutade med ingen dans tråkigt nog...Så istället för det gick jag ner på stan med syster. Köpte en stickad lite längre grå tröja. Myspys. sen skulle jag köpa en vit tröja med men den var det någon som hade hunnit före. Sen skildes vi på stan. Jag hem och linne till jobb.

Följde med pappa och handlade. Cosmo och vindruvor, mums. Sen ringde min syster och hade tråkigt. Inte så många kunder i affären och så va hon sugen på nåt gott. och som den bästa syster jag är, så gick jag till Gottegrisen och köpte godis åt henne och gjorde henne sällskap den sista timmen. Hittade en långskjorta som nog ska bli min imorgon. :) iihhh...

Sen gick vi hem och åt tacos och nu bär det av till svärtinge..
ojoj nu har jag bråttom.

Tjing

Happy Feet




Det blev utebio igår. Skön film :) haha.

Träffade dessutom Elinpelin, å va ja har saknat dig gumman! Vi ses alldeles för sällan nu för tiden.
Nu ska jag snart försöka ta mig ner till stan. Sen ikväll är det dans.. tror jag, hoppas jag. Ja det räknar jag med faktiskt.  eh aa. Träna grupp, vilket är väldigt nödvändigt och sen måste jag och Jossan börja med Hip hopen. har suttit o kollat massa youtube för att få inspiration, hoppas att det funkar.

TJO


FAN :(


fanfanfanfanfanfan. mm..FAN säger jag bara.

-


utebio ikväll med Jossää maybeeee

Idag.


Kvälls promenix med Josse igårkväll som slutade med film hos mig. ( som vanligt :D haha ) coyote ugly. Bra film. Somnade dom sista 20 sista sekundrarna i filmen. doh.. lyckat.. men aa sen blev det sovdags. Helt sjukt varmt i mitt rum.. som alltid..

Mådde inte så värst bra på morgonen eller typ resten av dagen. Men det ordnar sig väl hoppas jag.
Sen skulle josse iväg till jobbet och jag tränade dans en liten stund. Sen gick jag och pappa ner till stan.

NUU, so you think you can dance?

Kiss

..


Lördag :

Låg i folkparken på stort gult täcke / filt med Josse och solade i sommarsolen. Härligt. Perfekt dag tänkte vi. Gick ner på stan med pappa och köpte lite grejer, sen hem. Sent som alltid börjar jag fixa mig och går ner till Josse. Sommarvädret har förvandlas till " det mindre roliga sommarvädret ", men dessvärre det mest vanligaste, alltså - regn. Hos josse blev det ett antal klädombyten & förfest med andrea. I regnet springandes till bussen, blöta skor och fötter utan strumpor. mot Krokek we go. Festen va helt okej, inte så mycket folk, men helt klart roligt folk och då kvittar det hur många det är på festen. Resan hem orkar jag bara inte berätta om.. men kan väl säga att den handlar om - inget bilåkande, sen buss, fejk holländare med dålig engelska, tjejtjafs, korv för vissa. För mig hemåt.. Vid halv 3 sådär kom jag hem.. fick besök vilket va mys. Men va himlans trött. 

Söndag :
 
Gick ner till Josse och hämtade lite kläder från Lördagen.. Då kommer vissa saker från Lördagkvällen upp,  som att ja råkade smälla upp toadörren i josses annsikte, mer exakt på hennes näsa så  nu har hon en liten bula där. Hon smällde iofs till mig när vi dansade två gånger så man kan väl säga att det jämnar ut sig.. lite.. fast ja har ju då ingen knöl. haha :) 

Iaaf, sen gick jag hem till mig och sen blev det att gå ner för kungsgatan försäkert 3 gången denna dag. Möta josse och sedan möta markus vid nortull. Gitarrlektioner ohja :D haha...  Jag spelade inte så mkt men ackord till en ny låt har jag lärt mig :) övaövaöva. haha.  Vi bara slappade hela dagen. Markus satt och spelade låtar på beställning. Riktigt duktig! och jag och josse turades om att sitta vid datan / läsa tidning. 

Vid 9 skildes vi åt. Jag josse gjorde oss i ordning pyttelite och gick ner till ICA och köpte nötter, gick hem till Josse och hämtade filtar och gick sedan till Utebion. Träffade lite folk där och satt med dom, längst fram. MYSPYS. SKulle lätt kunna ha somnat om jag så ville.. men tanken att vakna upp i nerförsbacke med gamla godis påsar och popcornskartonger, med hundratals äckliga instekter och säkert tusen myggbätt var inte direkt lockande. Filmen förstog jag ingenting av men det gjorde ingenting, vi hade kul ändå! :) 

Måndag :

Min syster jobbar hela tiden, tråkigt nog. Vi hinner aldrig ses längre. Men idag gick vi ner till folkparken med filtar och la oss och solade & pratade lite. Sen fick hon bråttom och var tvungen att cykla iväg fort till jobbet. Sen blev jag kvar. Denna vecka kommer bli segast på länge. Alla är iväg på nånting... antingen är det jobb eller semester på annan ort. Sen när vi åker iväg lär ju alla vara hemma. Suck.

Men jaja.. veckan kanske bli skit kul ändå.. Det blir ju vad man gör det till, visst?

 

To..snörvel..rs..hosthost.. dag...torsdag..


It's sick I AM SICK.  - I'M SICK IN SUMMER.  KUL
Kan nån komma och krya mig, tabort mig från förkylningen.. NU! 
Det är som om jag har lock för öronen och jag hör mig själv prata, liksom inne i huvudet. förstår ni?
Som när man håller för öronen och man inte hör hur högt eller lågt man pratar. Halsen gör ont, huvudet gör ont, näsan gör ont.. och sen hosta på det. Tyck synd om mig.

Gick upp tidigt idag. Kunde inte sova. Kunde inte sova igår heller och inte dagen innan det.
Iaf så somnade jag i soffan som jag nästan alltid gör. Jag kanske borde byta plats på min säng och soffan ute i vardagsrummet eftersom jag alltid somnar i den. Hm. Tåls att tänka på. ;P
Iaf så gick jag ner till stan men syster när hon hade slutat. Då kom Jossan också så vi tre gick runt på stan och klagade för det mesta. Jossan var också lite sjuk och hade jobbat hela dagen. Och jag... ja.. ja klagade på alla mina problem. Sen gick vi till dansen, och JAG VET JAG BORDE INTE HA TRÄNAT MEN NU ÄR DET SÅ ATT MAN MÅSTE GÖRA DET MAN INTE FÅR IBLAND. det va verkligen viktigt att dansa idag. Men nu kan jag ju nästan hela programmet så nu gäller det bara att nöta och strecha.

I höst sen så blir det nog ännu mer dans och olika danser . Disco , Hiphop/street och cheerleading,  och sen nu i höst då. Balett, ragga ? maybe, modernddans  :) haha ruuuligt. Jag och jossan stannade kvar en stund och strechade lite. ÅÅ min spagat är såå nära.. och jag har lyckats och ska göra det igen. Splitt måste ju också fungera nu till Augusti så det gäller att träna hårt. iaaaallafall så skulle vi ner till världensbar och lämna nyckeln till Graham men vi kom inte ut :O kvar,fast , inlåsta på danskolan.. haha..efter ett tag fick jossan upp dörren. Glädje hopp ner för trappen.

tjarååsnyggingar.

Lifs'a beach.


- Linnea! när börjar du jobba idag?

Linnea kommer ut från toan och kollar på mig, va va det? va det nån som sa nåt? det lät som en kille?
hahaha. Och ja, jag är helt hopplöst hes/förkyld och kan säkert låta som en kille vissa stunder och andra stunder kommer det bara pipljud. Hmpf..........kuul.

Meen nu är äntligen sommaren och solen här och jag vill bada.. Nån som är på?




image268image275

  

Nä, ja har inte senap på magen. det är solkräm ;)

some norrlands pics. hohohahah



image264


image267

image266

Bästa mostern simmar i Bysjön. Vi är minsann inte några badkrukor! ^^

Bafucin (L)



image263


Idag var det stan med Maria, vi käkade och kollade runt lite och pratade pratade och pratade. Har inte setts på ett tag så det var mycket som behövdes ta igen. Två par söta trosor svarta och rosa på Gina. Sen kom jag på att jag den här veckan måste köpa en vit skjorta en par jeansshorts.. iofs har jag redan ett par stycken men vill ha en en annan modell, en fotkjedja + några hårspännen, spännet på glitter ligger bra till. Rouge måste köpas + läppglans, sen är jag nöjd tror jag.  

Skulle gärna villja ha möblerna vi hitta på IKEA med. Får tjata på pappa att han ska mäta och grejja snarast!
När jag hem gick jag  två varv runt strömmen med min onda hals. Aj. Vill inte bli sjuk nu. : /  Nu ska jag se film och käka bafucin (L)

 


Just my luck

och ingen sommar idag heller.. ska man sluta hoppas eller?
Ne,  imorn skulle det bli fint tydligen, och på onsdag.
Imorgon blir det att träffa Mara :) som btw fyller år idag.
Grattis gums. o imorn ska hon få sin present :)

Idag har jag inte gjort mkt alls.. men det gör ingenting. Har varit ute med Linnea och gått promenad och tränat lite till dansen. som sagt, inget speciellt alltså. Men ni vet när man har gjort så mycket många dagar i streck, när man inte minns när man bara va hemma och gjorde ingenting.. när man inte har lust att göra nånting utan bara vill just - vara hemma och göra ingenting. Ytterst sällsynt att jag känner så, men så kände jag idag.. så D. det får bli filmkväll en annan dag ;) :P haha.

och nu är det filmdax.. Just my luck..   




miss u.


suterday



Då var vi i lindö hos Anton. Inte en så helt okej fest om man säger så. Har varit på roligare. Men träffade Tilduus där och det var aldeles för länge sedan så det var ett + iallfall. Sen skulle malin & Josse käka så det blev mcdonalds. Träfffade folk från fredan + andersnorr.. Javisst, sen gick vi vidare till Alexandra, tror jag minsann hos hette. Där var vi inte alls länge, inte för att det var speciellt tråkigt, men jag vill hem och sova.

sovmorgon till tre.. oohja..


På bussen till stan blev det många kort tagna av Malin mig och Josse :)

 
 knasigt :)

Hemma kväll med film blev fest + baksmälla.


Klockan sent sent sent fick vi samtal från A. som sa att det var en kul fest med mkt schysst människor. Men vi hade ju räknat med en lugn hemmakväll med hyrfilm. Där stog vi, osminkade och mjukisbrallor på..och skulle på fest. Kände oss riktigt taggade, inte. Men iallafall. Bussen 119 mot skarphagenscentrum där de skulle stå och vänta in oss. (...och då hade vi inte mjukisbyxor kvar utan hade sminkat oss och tagit på oss någulunda "fest" kläder..)
2 minuter gick resan och vi kunde lika gärna ha gått. Jaja.

Pojkarna som mötte oss kändes lite dragna eftersom de hade svårt att hitta tillbaka till festen. Men tillslut så..
Kul fest.. Kände typ ingen och så brukar det ju faktiskt inte vara.. Skulle inte dricka eftersom det var bestämt att vi skulle parta på lördag kväll. Men lite dricka blev det och lite dricka räcker alldeles utmärkt för att få mig lite sådär härligt glad.taha. Massor killar var det.. känns som om det bara va killar där. Mycket dans, dans på bord, halvt bränning av skivor, nästan underklädesbad i minipool på gräsmattan men då skulle vi gå så det fick bli bad nån annan dag.  YÄ. Riktigt kul fest helt enkelt..  Mindre kul var det när vi skulle hem sen... ni vet när man inte vet riktigt vart man kom ifrån och man känner inte till stället man har spenderat kvällen på riktigt väl. Jahopp då står man där och vet inte riktigt vart man ska gå. Josse hittar 40 kr i hennes väska och ringer en taxi.. Liskom vi kanske kommer ut ur den här kvarteret och plötsligt börjar känna ingen oss.. Taxikillen..vi kallar han för Bengt... Sa att vi inte alls kommer långt på 40 kronor, möjligtvis 10 meter men erbjöd oss skjuss iallafall.. Under resan får vi en uppläxning av såkallade Bengt om att vi minsann inte borde vara ute så här sent på kvällen själva,, fast med glimten i ögat förstås. Under resan till drottninggatan lärde vi känna honom rätt bra. Taxiyrket var inte hans drömjobb sen liten, det hade aldirg varit hans dröm jobb utan sannignen va den att han skulle sluta att köra runt folk en vecka senare och istället öppna ett nytt fik vid domino? eller vart det var och jag och Josse lovade honom att vi skulle komma och fika. sen hoppade vi av vid söder tull och vinkade av Bengt.

Sen var Josse hungrig och käkade cheezeburgare på Mcdonalds.

sen gick vi hem och sov.  Helt oplanerat impulsivt crazy sjuktbra. det var kvällen det.

Josse om harrypotters muskler i väntan på bussen.
Josse - Harry Potter har ju rätt stora muskler..
Jag - Aa joo eller.. ja tkr att han ser rätt tanig ut..
Josse - Kolla blodådrerna liksom.. dom sticker ju ut.. fast han borde ju ha rätt stora muskler.. Tänkt bara på allt han har gjort.

HAHA, skönaste Josse!


image254

Blueberry...paj?


Vaknade tidigt idag gick och satte mig o soffan och skulle kolla på tv. Bara massa skit rent ut sagt. Ordjakten och Capish.. seriöst.. är det verkligen folk som kollar på sånt?

Vädret är dugligt :) Lite sol lite moln. Perfekt stan-dag.. Och det är nog va ja ska göra idag. Har lust med lite nya tröjor! Blir nog en sväng med Linnea snart. lalala..

       Johanna & Pappa på IKEA.
- Nu vet jag hur jag vill ha mitt rum !!
- Det där har jag ju aldrig hört förut Johanna.
- Jag vet, men nu vet jag verkligen hur jag vill ha det. Verkligen.. det kommer bli as bra.. ja lovar..
- Hm, jaha.. men du vet att du kommer ändra dig igen sen efter några veckor.
- Nej nej, det här kommer jag ha jätte länge.
- Jaja, vi får väl se hur det blir med det.

NU VET JAG VERKLIGEN HUR JAG VILL HA DET. INKÖP: SMALT LÅNGT SKRIVBORT, RUND SPEGEL, HYLLOR, TAVLOR, RUND MATTA, SMÅ LAMPOR, ANDRA LAMPOR. OO DET KOMMER BLI PERFEKT!

Det är fredag idag och ikväll så är det fredagkväll och då vill vi göra nånting. Fest står högs upp på listan.
Tjing

tidsfördriv

BRUKAR DU :

Titta på dig själv i spegeln: allt för ofta
Gnälla: mm det händer.. ibland.. ofta..
Skrika: syster och jag brukar skrika på varann.. men annars så är jag väl inte en skrikig person av mig.
Sova: sova är skönt
Ha ångest: ibland
Ta mediciner du inte borde ta: Nej nej
Vilja dö: Nej
Drömma mardrömmar: mm det händer
Ta droger: Nej
Försöka vara annorlunda: Är mig själv!
Klä dig i svart: ibland
Gå till kyrkan: Nej
Gå i skolan: Jo, ja..
Röka: Nej
Ljuga: Inte så ofta faktiskt..
Lita på folk: Tror det dröjjer ett tag innan jag liter på någon riktigt mkt.

VEM :
Saknar du: Hemlis
Vill du döda: Haha, ingen.
Rörde dig sist: min syster tror jag, när vi sminka oss förut.
Vill du slå: ingen just nu.
Vill du kittla: haha, nån som är riktigt kittlig
Kramade du sist: Josse
Skrek du på sist: Pappa
Vill du vara som: ingen annan än mig!
Sårade dig sist: Det säger jag inte.
Vill du bli galet full med: Maria xD för det var sjukt länge sen nu
Fick du sms från senast: Patte
Ringde dig senast: Josse
Är vackrast på jorden: Har inte sett alla på jorden
Älskar du mest: Finns allt för många som står mig nära. Kan inte välja nån.

HAR DU:
Någon skada: Nej, ingen skada
Färgat håret: Jajamen.. Både brunt och blont.  
Brutit några ben: Ne och det vill jag verkligen inte göra heller :O
Några piercings: öronen
Egen dator: Japp
Bra självförtroende: Lite til och från
Tagit nakenbilder: Räknas det när man var liten så javisst har jag det.
Sagt jag älskar dig till någon i dag: Nae
Varit kär: Ne.. ja tror inte att jag har varit kär... inte sådär riktigt kär..
Lämnat landet: ao, några gånger
Rymt hemifrån: mm när jag var mindre.. men det höll oftast bara i några minuter.. sen ville jag hem igen.
Gjort något olagligt: mm.

HUR :
Går du: med benen
Springer du: likadant
Svarar du i telefonen: beror på vem det är. - aa - Hej - Hej det är Johanna
Mycket pengar har du: vet faktiskt inte för tillfället
Tjänar du pengar: Nej, inte just nu.
Ofta bäddar du sängen: När jag stör mig på att den är obäddad eller när jag får besök
Ofta diskar du: vi har diskmaskin tack och lov
Många stör du dig på: Några stycken
Ofta träffar du din familj: varje dag i stort sett

TROR DU :
Att du kommer bli något: Haha, jag är redan något.
På rymdvarelser: ´vet inet
Att folk tycker om dig: Det hoppas jag iallafall (a)
På ett liv efter detta: Vet inte
Att fiskar kan tänka: Såklart
Att du kommer leva länge: aa det tror jag !

VÄLJ :
Katt eller hund: båda
Vit eller svart: båda
Varmt eller kallt: Varmt
Vatten eller land: båda
Telefon eller internet: båda
Musik eller tystnad: musik
Bok eller film: Film

Holaa



Tisdag - onsdag - Torsdag

Roligt, Skrattigt, Regnigt, soligt, svettigt, varmt, kallt, nervöst, en och en halv film - showtime & Accepted, mysigt, mysigt, IKEA, nya kuddar, nya glas, nya magnetplattor ? , vattenmelon, Zzz i soffan, Jay Leno, flingor utan tillsatt socker, strömmen, promenad,  duschelidusch.

BortabraHemmabäst


Kom hem vid halv 7 idag käkade macka och gick och la mig. Vaknade vid 12 och va fortfarande sjukttrött.. så la mig i soffan och vaknade vid 4. Blev stan ett litet tag, hälsade på syster som skulle stänga. Sen ringde Josse som jag förövrig har saaaknat jätte mkt när jag har varit borta. Bääästa är hon, så det så!  Så jag gick till coop för att möta upp henne. Mkt prat om allt.. + vår dåliga humor. Sen cyklade vi hem eller jag cyklade och hon gick.. hem till mig.. å aa.. nu har hon gått..

bilder fårn norrland kommer imorn.

RSS 2.0