Hemma kväll med film blev fest + baksmälla.


Klockan sent sent sent fick vi samtal från A. som sa att det var en kul fest med mkt schysst människor. Men vi hade ju räknat med en lugn hemmakväll med hyrfilm. Där stog vi, osminkade och mjukisbrallor på..och skulle på fest. Kände oss riktigt taggade, inte. Men iallafall. Bussen 119 mot skarphagenscentrum där de skulle stå och vänta in oss. (...och då hade vi inte mjukisbyxor kvar utan hade sminkat oss och tagit på oss någulunda "fest" kläder..)
2 minuter gick resan och vi kunde lika gärna ha gått. Jaja.

Pojkarna som mötte oss kändes lite dragna eftersom de hade svårt att hitta tillbaka till festen. Men tillslut så..
Kul fest.. Kände typ ingen och så brukar det ju faktiskt inte vara.. Skulle inte dricka eftersom det var bestämt att vi skulle parta på lördag kväll. Men lite dricka blev det och lite dricka räcker alldeles utmärkt för att få mig lite sådär härligt glad.taha. Massor killar var det.. känns som om det bara va killar där. Mycket dans, dans på bord, halvt bränning av skivor, nästan underklädesbad i minipool på gräsmattan men då skulle vi gå så det fick bli bad nån annan dag.  YÄ. Riktigt kul fest helt enkelt..  Mindre kul var det när vi skulle hem sen... ni vet när man inte vet riktigt vart man kom ifrån och man känner inte till stället man har spenderat kvällen på riktigt väl. Jahopp då står man där och vet inte riktigt vart man ska gå. Josse hittar 40 kr i hennes väska och ringer en taxi.. Liskom vi kanske kommer ut ur den här kvarteret och plötsligt börjar känna ingen oss.. Taxikillen..vi kallar han för Bengt... Sa att vi inte alls kommer långt på 40 kronor, möjligtvis 10 meter men erbjöd oss skjuss iallafall.. Under resan får vi en uppläxning av såkallade Bengt om att vi minsann inte borde vara ute så här sent på kvällen själva,, fast med glimten i ögat förstås. Under resan till drottninggatan lärde vi känna honom rätt bra. Taxiyrket var inte hans drömjobb sen liten, det hade aldirg varit hans dröm jobb utan sannignen va den att han skulle sluta att köra runt folk en vecka senare och istället öppna ett nytt fik vid domino? eller vart det var och jag och Josse lovade honom att vi skulle komma och fika. sen hoppade vi av vid söder tull och vinkade av Bengt.

Sen var Josse hungrig och käkade cheezeburgare på Mcdonalds.

sen gick vi hem och sov.  Helt oplanerat impulsivt crazy sjuktbra. det var kvällen det.

Josse om harrypotters muskler i väntan på bussen.
Josse - Harry Potter har ju rätt stora muskler..
Jag - Aa joo eller.. ja tkr att han ser rätt tanig ut..
Josse - Kolla blodådrerna liksom.. dom sticker ju ut.. fast han borde ju ha rätt stora muskler.. Tänkt bara på allt han har gjort.

HAHA, skönaste Josse!


image254

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0