Cause every moment gone you know I miss you


I fredags kom alex & benta hit en stund och sen gick vi ner till kunskapsfesten & mötte upp Patrik bla... lite senare kom jag in med en fake stämpel. Tur det, för festen var inte värd 100 kr iaf! Men det blir ju va man gör det till, såklart.

Efter det så skulle några äta på MC donalds och sen hem till Petter där jag somna i en soffa. Igår blev det film
och mys och bara ta det lugnt kväll :) i morse blev det lång och mysig sovmorgon och tacos som frukost :D 

Nu är jag hemma, har precis sett på film. Pappa kom hem för en stund sen, han hade haft det bra i Karlstad. Bra det. Känns lite tomt när han inte är hemma. Linnea och jag har kommit överens väldigt bra :) no fights. Tränat lite på dansen också, den måste ju sitta till den 20:e :D 

..& på tal om dans så älskar jag vårt projekt, vill verkligen att det här ska bli bra :) nu har vi ju några kontakter iaf :)

HERÅ
Jag kan inte göra bilderna små ;o huh?

Project dance !


Första Projekt dagen idag och det kändes som om vi var den ända gruppen som stannade kvar i skolan för att planera. Verkar som att vi fick en bra projektledare :) Iaf, så satt vi en stund och planerade lite. Tror det kommer bli hur bra som helst om allt går som det ska! men det ska det väl :)

Pappa har börjat en foto-filosofi-nånting studie och är borta till söndag. Bara jag och min syster till måndag, får se hur det nu blir. 

Träningsverken är borta och jag ser fram emot morgondagens disco lektion :)

Puss på er

Dansism


Skön dag, egentligen hade jag bara en lektion, men nu har dom flyttat mattelektionen från fredag till onsdag.. men det gör inte så mycket. Idag ska vi redovisa vår egna religion. Haha, våran är ju bäst ;P Dansism ! 

Lite senare ska jag träffa Jossan :):) om vi hinner. Ska gå på den där övingskörningskursen med pappa idag. 



svårt

 

Det finns stunder jag saknar, minnen som finns där, som man mår bra av. Minnen som man kan titta tillbaka på när man inte mår som bäst. Önskar ibland att det vore som då. Vissa saker blir aldrig som förut... Men, inget är omöjligt.

 

Just dance


Det blev att dansa på scenen i vasaparken igår ;P haha. Tänkte köra vår nya dans, men bestämde oss sen för att ta den gamla.. träningsverken försvinner när man rör på sig, kanske borde stå o hoppa hela tiden.

Efter det gick Jossan, Linus och jag ner på marknaden en stund, sen gick vi hem å åt och tog det lugnt. Heeeelt slut va vi. vid halv 10 tiden gick vi ner till stan igen, såg fyrverkerierna från drottninggatan, hann inte ner innan det börja. Efter ett tag gick vi hem igen, hela kroppen värkte :/ 

När vi precis hade sagt godnatt, knackade det på fönstret.. haha :) så fick vi två till nattgäster, det blev trångt även i min stora 120 säng! 

- -

I morse var det dags för dans igen, började med uppvärmning och sen fys.  Fy fan vad slut ja va.. lite diagonaler, sen va det dags för en kort koergrafi med Malin.. svår men kul. Efter det fick vi träna på våra tävlingsdanser och efter det en tävlings runda. Inga markeringar här inte ;o 

Det känns som att det har ordnat upp sig nu, 
lite iallfall. Det är så här det ska vara.

Längtar tills nästa träning :)

- Johanna

Aj aj aj


Efter skolan igår mötte jag upp Josefine på stan, köpte lite shorts till dansen och en träningstopp. Efter det gick vi bort till pronova husen. Kickoff me dansen :D Alexander från Åmål va där och aaaaaaah, va jobbigt det var. vi har ju inte haft en ordentlig tränare på hur länge som  helt. Men det var sjukt kul också :D 

Resultatet blev träningsverks i stort  sätt hela kroppen, mest armar och rygg ;o och ett fett blåmärke på benet + några små. haha.. 

Nu är det dags att gå ner dit igen, 
privat lektion till paren blir det då :)
Ska bli riktigt kul, men det kommer nog bli 
jobbigt att dansa, i början iaf. 
Sen kanske det blir att dansa i vasaparken.. Men ja tror inte vi orkar det. 

Imorgon är det mer dans, med Malin & Sandra. Super kul :) dans hela helgen..


Puss på er 
None 

DAHHH

Ibland blir jag bara så suuuuuur ;O BAH. jaja.. personen ska inte få första min dag!


Sov riktigt bra inatt,
gott om plats var det också :)

Nu har första riktigt skoldagen passerat och jag trivs bra,
känns riktigt bra. Lite små saker som måste ordna upp sig bara,
men det kommer väl.

Lite senare kommer Hanna hit och sen blir det RixFM och Augustifest :)

by for now,

- Johanna


Sniggt!!



Här är min nya säng, 
oh va jag kommer sova gott ikväll :)


     
före                                   efter

Guess whaaaat !





Min nya säng + sängstomme har kommit, iiih. Vi ska nog sätta upp den när vi kommer hem från stan sen, 
annars imorn ;D

9.30 var det upprop i aulan, 
roligt att träffa alla igen :) 
sen va det träff i klasserna,
nycklar, scheman, kalendrar och annat smått o gott delades ut,
sen fick vi gå :D kort dag. Fick sällskap av martin på väg hem, alltid roligare än att cykla själv. 

mitt schema är okej, onsdagarna är riktigt slappa, En lektion som början 10,50 och slutar 12,10 sen inget mer :) 



Nu: stan :D


- Johanna

Då va det dags..



Sommarlovet är slut, 
fort har det gått och jag önskar att det var ett helt sommarlov kvar. 
Jag har inte hunnit med allt än, ja har inte badat och solat tillräckligt, 
har inte gjort allt ja ville. 

Ändå så är jag laddad och peppad på att göra bra ifrån mig nu sista året. I morgon blir det att köpa Filofax, almenackor, block, pärmar pennor och sudd. Ny, fräsch, start. För det här är sista året, mitt sista år i skolan. Det känns konstigt. I 11 år har jag kämpat mig till skolan och gjort så bra som jag kan ifrån mig och nu är det bara 1 år kvar.  Vad händer sen är frågan, men det orkar jag inte ens tänka på just nu. 

Imorgon kommer min nya säng, äntligen :) :)
En 90 säng är inte skönt två i ska ni veta. Men i morgon så finns det ytterligare 30 cm att sova på + en fin sängram (: 

Funderar på om jag ska hoppa i säng nu, 
fast jag är inte ett dugg trött, har förvridit dygnet rejält.
Men imorn blir allt som vanligt igen, ingen mer sovmorgon till två. suck... såå... hur var det med skol - laddade Johanna?


Godnatt hörni,
- Johanna

Panncake


Sovmorgon, 
sen cyklade vi ner till stan för att möta Micke och patrik fick sin efter längtade sson cykel. Den är najs. När vi kom hem vågade han inte ställa den utanför, så den fick stå inne i hallen, haha (y)  Sen cyklade vi iväg, på var sin cykel för ingredienser för dagens, frukost lunch och middag, pannkakor. Det håller man sig på en hel dag. Jag är fortfarande super mätt. 

Hittade snygga skor på Monki idag, eller det var inte första gången jag såg dom, men ja vill ha dom!!.. Dom lila Nike skorna, dom är riktigt snigga och löjligt billiga, jag borde köpa dom. 

Nu ska jag ta mig samman och sy upp Mickes byxor, fick till och med pengar för det, 
kanske borde se det som en ny affärside, sy upp folks byxor 150:- .. kanske inte så dyrt.. men jaa, varför inte. 

Puss på er,

- Johanna

P.s

Jonna har gjort min blogg fin,
tyckte det blev super :) thank u. 


Heeeeelt



Proppmätt,

aahh


Har precis kommit hem från en kräftskiva med patrik familj m.f. massa god mat & kräftor. muums :D behöver iaf inte äta på ett tag nu. Det var mysigt att sitta på altanen medan regnet smattrade på taket. Sen fick vi skjuss hem till mig. I alla fall jag. Bestämde att vi skulle sova på olika gator ikväll, men efter 5 minuter ringde det på dörren :D (L) hih. sött.

Vi va nere på stan förut, kollade upp hur mkt en resa skulle kosta osådär.. så vi ska gå dit varje dag nu o kolla efter nån billig sista minuten.. skulle va riktigt skönt iallafall.. sen får vi se hur det blir.. Köpte lite smink på stan med, mkt behövligt! 

Och idag, för nån timme sen kom jag på hur mycket jag behöver ett jobb. Jag behöver och vill verkligen ha ett. Egentligen tar jag väl va som helst... Fast man vill ju ändå ha nåt man trivs med.. Borde ta tag i det där snarast. MMMMM. om nån vet nåt får den gärna tipsa mig ^^


Godnatt pussar

- Johanna



Sommaren?


Vart tog sommaren vägen. Vart tog det soliga vädret vägen och alla mysiga ljumma kvällar? VART ÄR SOMMAREN? :(
Den skulle inte ta slut än,  vi har fortfarande lov. Det här är inte rättvist.

Sista minuten är svaret på mina frågor, så om vi hittar nåt billigt nu i slutat av veckan blir det nog nåt sånt. Gran Canaria kanske, eller Grekland.. mm nåt sånt, skulle inte sitta fel alls. :)


   

sol & bad är bland det bästa som finns :)
Bilder från Halmstad



9 månader idag,
(L)

Söndag


Gick upp tidigt igår, kunde inte sova, var jätte nervös. Fast på ett bra sätt. Jag tycker det känns bra. Har vant mig lite nu, Frågar mig inte längre vem brunetten i spegeln är, haha. Det kommer kanske dröja ett tag till innan jag inser på riktigt, men som sagt, är riktigt nöjd. 

   


Längtar otroligt mycket efter dansen nu, jätte jätte mycke, mega massor. Hoppas att allt ordnar upp sig tillslut, Vi är ju Lagers liksom. Skulle vara konstigt att plötsligt vara något annat. Första tävlingen är i september, så vi måste ju börja sätta fart snart. Jaja, det ordnar väl upp sig.



- Johanna 




Nya tag


Hej hopp, nu var det länge sen igen.. det blir alltid så lång tid mellan gångerna. 
jag tror jag ska börja igen, som förut, skriva mer en bara en gång i halvåret.

En snabb utvärdering då;

Va med till Gryt en hel vecka med Patrik och han familj, det var mysigt och vi solade mkt. 

Veckan efter det var det med min familj upp till Norrland där vi var med om allt och ingenting, knasiga kvällar och fisketurer var det gott om. 

Efter det var det dags för Halmstad med Josse, Malin, Ida och Carro. 5 tjejer, Halmstad, Tylösand, Karlstorps Camping. Från torsdag till Söndag hände det en hel del, Bad & Sol, insekter och fåglar, Folk, fylla, skratt, gråt. 

Det var tråkigt att åka där ifrån, så himla härligt var det.. skulle kunna vara där en hel sommar tror jag. Min mobil försvann även där, nånstans på väg från stan till Campingen fredagskvällen. Är dock inte helt säker.. Men grät gjorde jag. Pappa tröstade mig med att ha inkaserat en ny data till mig eftersom min andra är knasig. 

Efter det blev det en till Gryt resa, men mycket sol och bad :D härligt härligt, och sen blev det hem och firade pappa på stora dagen. Japp japp.. 

 
Jag är nervös inför imorn, hur det kommer bli, både nervös, lite osäker men även jätte glad och inte alls nervös. Vi får se hur det blir.



- Johanna



RSS 2.0